Leuk idee: maak van je Cedral terras een knusse openluchtwoonkamer. © Cedral Terrace

Vakantie in eigen tuin: geef je terras een trendy look!

Het is bon ton om het terras te zien als een woonkamer onder de zon. Dus dan gaan we de plankenvloer van Cedral aankleden met tapijt, presenteren we een  knus bankstel, trendy poefs en ligbanken met verstelbare rug, en werken af met een bijpassende parasol. Voor een op en top vakantiegevoel thuis.

Luilekker genieten

In de collecties van de wereldberoemde Italiaanse ontwerpster Paola Lenti vind je beslist je gading als je op zoek bent naar weerbestendige buitentapijten met uitstraling. Zo geef je je Cedral terras dit seizoen de gedroomde finishing touch: combineer er poefs bij in fleurige kleuren.

Een modieus ligbed mag niet ontbreken. Dit ‘eiland’ heeft een rugleuning die zich over het meubel laat draaien om vervolgens helemaal neer te klappen. Zo vorm je zowel fauteuil als sofa in een handomdraai om tot een reusachtige poef om languit op te relaxen. Knap design van Simone Cagnazzo.

Mobiele terrasverlichting

Tuinverlichting laat zich makkelijk installeren op een plankenvloer van Cedral. Boren en vijzen in deze vezelcementplanken is immers een makkie.

Volg je liever de trend, opteer dan voor verplaatsbare lampen! De filosofie achter ‘mobiel licht’ is dat je van een enorme persoonlijke vrijheid geniet door licht te creëren daar waar jij het nodig acht op dat welbepaalde moment. Zo is er deze oplaadbare lamp ontworpen door Joan Gaspar. Een duidelijke knipoog naar de fameuze stoere garagelamp, weliswaar in een fris kleedje gestoken. Voorzien van een dimmer en verkrijgbaar in vier kleuren. Bovendien zijn bij het gebruik van mobiel licht dus geen installatiewerkzaamheden nodig.

Parasols zijn soms uitgerust met verlichting, zoals hier bij Tuuci, en heel wat modellen hebben een optimale wendbaarheid.

Warme gezelligheid

Vezelcementplanken van Cedral zijn brandveilig. Je kan dus met een gerust hart een barbecuefeestje bouwen op het terras.

Het is trouwens ook hot om een buitenhaard te hebben. Gewoon voor de gezelligheid, en zeker eens het wat frisser wordt ‘s avonds. Wat dacht je van dit model van GAP in cortenstaal? Na verloop van tijd krijgt dit materiaal een roestkleurig patina. Doorroesten is niet aan de orde, de ‘oxidehuid’ werkt zelfs beschermend.

Binnen en buiten één

Deze zomer wordt het buiten genieten in de breedste zin van het woord. Bij het zwembad, onder de overkapping, op het zonneterras. Een terrasvloer van Cedral in vezelcement is gelukkig overal toepasbaar, wegens kleurvast, bestand tegen alle weersomstandigheden en uiterst duurzaam.

Tip: kies voor een Cedral plankenterras in een kleur die het best aansluit bij de vloer in huis
Tip: kies voor een Cedral plankenterras in een kleur die het best aansluit bij de vloer in huis. © Cedral Terrace

Binnen en buiten in elkaar laten overvloeien, is en blijft een belangrijke trend. De terrasplanken van Cedral zijn voorradig in vier kleuren: zachtgrijs, steenrood, diepgrijs en zandbeige. Kiezen voor een tint die het best aansluit bij de vloer in huis is beslist de juiste optie.

Interesse in de Cedral terrasplank? Bestel gratis een staal via cedral.world.


Cedral Terrace

Kuiermansstraat 1, B 1880 Kapelle-op-den-Bos
T: 015/717195
E: [email protected]
W: www.cedral.world/terrace

Tekst: Patrick Retour

Geef een reactie