Bedrijvengids

Bedrijvengids

Linea Hortus

Tuinen en buitenruimtes die warm minimalisme<strong> </strong>uitstralen. Ontwerp en realisatie van totaalprojecten tot in de kleinste details: van tuin tot dakterras en bedrijfsomgeving. Ook zwemvijvers en biozwembaden horen daarbij.

Prinsenbos 160, 1502 LEMBEEK

logo Phlypo BV

Phlypo BV

De groene buitenruimte verdient een cruciale plaats in onze thuisbeleving. Phlypo levert maatwerk voor unieke, persoonlijke tuinen met klasse.

Ieperseaardeweg 241, 8800 Roeselare

logo Four Seasons Tuincreatie

Four Seasons Tuincreatie

Als klein familiebedrijf bieden we tuinaanleg en -onderhoud, van ontwerp tot volledige uitvoering. Dit alles met een persoonlijke aanpak en kwalitatieve service.

logo Artinova BVBA

Artinova BVBA

Artinova, het familiebedrijf van Yves en Michael Vleminckx, realiseert maatwerk voor ontwerp, aanleg en onderhoud van private buitenruimtes, met aandacht voor duurzaamheid en esthetiek.

Schoolstraat 12, 2870 Puurs - St.Amands

logo Gingko Gardens BV

Gingko Gardens BV

Met 30 jaar ervaring voeren wij als bedrijf alle tuinwerkzaamheden zelf uit met eigen machines en personeel. We garanderen kwalitatieve service en stipte uitvoering.

Reetsesteenweg 219-1, 2630 Aartselaar

All Garden Service bvba

Voor al uw tuinplannen van A tot Z: tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud. Persoonlijk contact en maatwerk zijn onze troeven.

Alkenstraat 172, 3512 Stevoort

logo Tuinen FIERS

Tuinen FIERS

We zijn een dynamisch en modern bedrijf dat streeft naar perfectie van tuinprojecten waarin u volledig tot rust kan komen.

Bosstraat 118A, 9820 Schelderode (Merelbeke)

logo ARTgreen tuinen bv

ARTgreen tuinen bv

Snoei en onderhoudsspecialist met focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Ons ervaren en deskundig team biedt eenmalige of periodieke diensten, inclusief gazononderhoud en aanplant van bomen.

Bommershovenstraat 7, 3840 Borgloon

logo Tuinen Van Strydonck NV

Tuinen Van Strydonck NV

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf met liefst 35 jaar ervaring in de realisatie kwalitatieve totaalprojecten, tuinen en gazonrenovaties.

Patotterijstraat 31-33, 9250 Waasmunster

logo Lambrechts Tuinmachines

Lambrechts Tuinmachines

We zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop, verhuur, onderhoud en herstellingen van tuinmachines.

Tervuursesteenweg 217, 3001 Heverlee

Categorie