Tuinontwerp Verbeke & Zonen © Sven Verbeke

Speelse tuin voor levensgenieters

Genieten van het buitenleven is synoniem voor genieten van het leven. Deze tuin heeft alles waar de bewoners van droomden: een boeiende groenschakering, speelse kleuren en vormen en welgekozen buitenmeubilair.

Groen vakantiegevoel

Ons oog valt op een in het groen verzonken zithoek. Hier ervaar je echt vakantiegevoel. Te midden van al dat groen is het in de borders, volgens de bloeiperiode, een feest van kleur. Waar het lijnenspel eerder sober en strak is, zien we toch een rijkdom qua invulling van het kader.

Tuininspiratie: speelse tuin met veel groen en kleurrijke borders.
Tuinontwerp Verbeke & Zonen © Sven Verbeke

Een tuin die je tot rust stemt maar eveneens uitmunt doordat hij de bewoners en hun gasten onderdompelt in pure verwennerij.

“We zijn zo blij met onze tuin omdat er zo’n gevoel van openheid heerst en het geheel veel ruimer oogt dan het in werkelijkheid is. Maar het is er anderzijds ook uitermate gezellig en knus, echt aangenaam om te vertoeven zoveel we maar kunnen.”

Speelsheid in de tuin

Die speelsheid, niet enkel qua kleur maar ook qua vorm, vinden we overal terug. Kijk maar naar de gesnoeide topiari in taxus en buxus en de onalledaagse meerstammige boompjes die hun stempel drukken. De afwerking en de bijzondere accenten maken het verschil en geven het geheel extra karakter: elementen in cortenstaal, welgekozen meubilair, beeldig geïntegreerde kunst, een schattig hondje in steen.

Tuinrealisatie: Verbeke & Zonen, www.svenverbeke-en-zonen.be

Tuininspiratie: speelse tuin met veel groen en kleurrijke borders.
Tuinontwerp Verbeke & Zonen © Sven Verbeke

Inspiratie voor het betere buitenleven

Chic Gardens presenteert luxueuze buitenruimtes die tot de verbeelding spreken. Privéoases waar de hectiek van de dag van je afglijdt. Waar je geniet van subliem comfort, omringd door weelderig groen.

Ontdek onze laatste nieuwe magazines:


Tekst: Patrick Retour
Fotografie: Sven Verbeke

Geef een reactie