© Tuinen Paul Nijst

Unieke tuinen voor unieke mensen

Tuinen Paul Nijst is gekend voor het realiseren van unieke tuinen passend bij de eigentijdse woningstijl en geheel volgens de wensen van de klant. Tuinarchitect Paul Nijst kan terugblikken op 35 jaar carrière in tuinarchitectuur en tuinaanleg. Al die jaren deelt hij zijn ervaring en vakkennis met hart en ziel omdat een tevreden klant steeds prioriteit blijft.

Achter deze prachtige tuincreaties staat uiteraard een ervaren en professioneel team dat steeds met de glimlach en met de nodige knowhow, vanaf het unieke ontwerp tot de volledige tuinaanleg, zijn projecten opvolgt en tot in de kleinste details met de allerbeste materialen de sublieme tuin netjes afwerkt.

De weg naar uw droomtuin
Gespecialiseerde tuinarchitecten analyseren de vraag en mogelijkheden van de klant en werken aan de hand van een 2D- of zelfs een 3D-plan uw droomtuin uit. Tuinen Paul Nijst vertrekt net zoals andere tuinarchitecten vanuit een 2D plan, maar gaat nog een stap verder met fotorealistische 3D beelden van uw toekomstige tuin. Met de 3D beelden wordt het plan meteen veel duidelijker en kan de klant zich al volledig inleven. Deze renderbeelden gaan zo ver dat men het kan laten sneeuwen, regenen, herfst, zomer… Benieuwd? Neem een kijkje op de website, de facebookpagina of op Instagram.

(lees verder onder de foto’s)

Totaalprojecten: tuinen, bijgebouwen, zwembaden
Tuinen Paul Nijst ontwerpt met zijn unieke materialen een bijgebouw op maat en volledig gerealiseerd volgens uw wensen. Een bijgebouw met overdekt terras geeft in de zomer voldoende bescherming tegen de zon en in het najaar kan men in combinatie met een mooie vuurhaard gezellig lang nagenieten bij frisse avonden. Daarnaast kan uw stijlvolle bijgebouw ook uitgerust worden met een carport zodat uw wagen tegen weer en wind beschermd blijft. Een bijhorende gesloten stalling geeft dan weer de mogelijkheid om verder materialen veilig op te bergen. Uw extra tuinkamer wordt steeds door een vakkundig team afgewerkt met de grootste zorg en vervaardigd met de allerbeste materialen.

Vakantie in uw tuin
Ook voor een zalig vakantiegevoel het hele jaar door kan je bij Tuinen Paul Nijst terecht: een zwembad in uw tuin, vervaardigd met de beste materialen van hoge kwaliteit. Voor de bijhorigheden heeft u alle keuzevrijheid. Een automatisch roldek, sfeervolle verlichting, al dan niet verwarmd, designtrap of plage,…. Alles is mogelijk. Tuinen Paul Nijst realiseert uw totaalproject volledig, van opbouw tot aansluiting. De experts nemen alles over zodat u zich enkel nog over de keuze van zwemkledij moet bekommeren.

(lees verder onder de foto’s)

Laat u inspireren
In het toonpark kan de klant rustig zijn keuze maken en zich laten inspireren voor zijn tuinverlichting. Het vakkundig team zal de klant duidelijk adviseren over planten en plantenbakken, de mooie vijvermogelijkheden en speciale watercreaties, decoratieve wanden of schermen en tuinverlichting. Voor de bestrating van oprit en tuinpaden of voor de betegeling van uw terras zijn vele voorbeelden beschikbaar in alle maten en kleuren. In het toonpark kan men ook de mogelijkheden bewonderen aan de hand van opstelling en uitgestalde foto’s. Kortom, Tuinen Paul Nijst staat voor ‘unieke tuinontwerpen’ waarin de klant zijn volledige persoonlijkheid wordt verwerkt. Zo geniet u ten volle van een unieke tuin die perfect bij uw woning aansluit.

Tekst & Fotografie: Tuinen Paul Nijst

Tuinen Paul Nijst
Graafgracht 48 | B-3690 Zutendaal
T: +32 89 61 15 15
[email protected] | www.tuinenpaulnijst.be

Geef een reactie