© NDPhotography

Jouw droomtuin in goede handen

Het heeft wel wat voeten in de aarde om een gedroomd tuinontwerp om te toveren tot een droomtuin. Maar daar draaien ze hun hand niet voor om bij Tuinaanleg Van Vlasselaer.

Kristof Van Vlasselaer staat aan het hoofd van een 10-koppig team dat van wanten weet. Elk landelijk of meer strak groen totaalproject kent een piekfijne, vakkundige en perfect getimede uitvoering. “In onze tuinen betrachten we harmonie maar ook een verrassingseffect”, aldus Kristof Van Vlasselaer. “Een border met siergrassen krijgt meer leven met accenten van vaste planten en bolgewassen, en zo kom je tot een boeiende seizoensbeleving.”

(lees verder onder de foto’s)

Allround groenbedrijf
Het begon in 1989 met vader van Vlasselaer die zich vooral concentreerde op het onderhoud van tuinen. Vandaag is Tuinaanleg Van Vlasselaer uit Zemst van alle markten thuis. Het groenbedrijf verzorgt de aanleg van je tuin naar wens, hetzij deels, hetzij volledig. Van de beplanting tot de bestrating, en zelfs voor de creatie van een zwemvijver ben je aan het juiste adres. Samen met onderaannemers worden bijgebouwen en zwembaden gerealiseerd.

Tuinen met stijl
Van Vlasselaer tuinen ogen stijlvol en Kristof Van Vlasselaer kan ook alle tuinstijlen aan. Wil je graag je tuin helemaal ingericht als een natuurlijke woonkamer? Heb je meer een knus stadstuintje nodig? Voor dat alles kan je bij Kristof terecht. “Eender welk project, groot of klein, het is zeer belangrijk om eerst de plannen goed door te spreken met de klant. Met een goed contact zit je meteen op één lijn en kom je tot een resultaat dat tot tevredenheid stemt.”

(lees verder onder de foto’s)

Altijd welkom
Niet zelden brengt Kristof Van Vlasselaer de plannen van tuinarchitecte Kathleen Massant van a tot z in de praktijk. Maar werk je liever samen met een collegatuinarchitect naar keuze, dan ben je evengoed welkom. En als je uiteindelijk de trotse eigenaar bent van die droomtuin… dan is het zaak om het geheel in vorm te houden. Je opteert voor een onderhoudscontract of men komt jaarlijks eens langs voor een grote snoeibeurt en check-up.

Tekst : Patrick Retour

Tuinaanleg Van Vlasselaer
Kristof Van Vlasselaer
Hoogstraat 175 | B-1980 Zemst
T: +32 496 78 07 13 | [email protected]
www.tuinenvanvlasselaer.be

Kathleen Massant
www.meesters-in-de-buitenruimten.be

Geef een reactie