Tuininrichting geeft buitenleven een boost

Op korte tijd hebben de broers Kevin en Robin Van den Broeck met hun bedrijf een succesverhaal geschreven. In outdoor living is Decomundo nu een klinkende referentie onder de noemer ‘outstanding’. Nieuw: de presentatie van een compleet aangekleed terras in 3D, zo waakt men er bij Decomundo over dat bij jou thuis het totaalplaatje klopt.

De royale showroom van Decomundo is gelegen op de steenweg tussen Aarschot en Heist-op-den-Berg. Je vindt er tuinmeubilair, parasols, barbecues, buitenkeukens, tuinverwarming en -verlichting van kwalitatieve designmerken: Royal Botania, Borek, Fast, Vincent Sheppard, Ofyr, Heatsail, Jardinico, enz. . En om de lijn door te trekken van binnen naar buiten en vice versa, ben je welkom op de afdeling Decomundo Interiors.

(lees verder onder de foto’s)

Persoonlijke aanpak
Je geeft je leven echt een boost als je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Bij Decomundo vind je een exclusief aanbod om je tuin en terras in te richten en er een groen geheel van te maken waar het heerlijk vertoeven is. Om zo’n project mee te realiseren, kun je rekenen op persoonlijk service. Een nauwgezette klantenbegeleiding dragen Kevin en Robin hoog in het vaandel. “Wij ontfermen ons van a tot z over de styling van het buitengebeuren”, aldus Kevin Van den Broeck. “Het assortiment in onze winkel maakt dat je mooi alle details op elkaar kan afstemmen. Zo herneem je bijvoorbeeld de tint van de kussens van de loungeset in die van de tuinstoelen en het doek van de parasol.”

Op maat van de klant
Maatwerk is het sleutelwoord bij Decomundo. Van tuintafels tot buitenkussens, het wordt gemaakt naar wens van de klant en volgens de noden eigen aan een concept. Mogelijkheden legio qua design, afmetingen, kleuren, afwerking en modieuze stoffering. “Bij ons kan je alles laten customizen. Of je combineert standaard items met maatwerk, dat is ook een originele oplossing.”

(lees verder onder de foto’s)

Wegdromen in 3D
Het is altijd moeilijk om je een idee te vormen van hoe het resultaat in de praktijk zal ogen. Daar heeft men nu bij Decomundo iets op gevonden! Je krijgt er een virtuele voorstelling in 3D gepresenteerd. Gedaan dus met dagdromen. “Bezorg ons enkele foto’s van je tuin en terras. Daar gaan wij dan digitaal mee aan de slag. We kleden het geheel aan met de juiste items en hangen een aanschouwelijk en realistisch beeld op van wat het gaat worden”, besluit Kevin Van den Broeck.

Tijd om te genieten
Decomundo Outdoor Living & Interiors speelt een belangrijke adviserende rol naar de klant toe. Men heeft er eerst en vooral een luisterend oor en er wordt gepeild naar je smaak, levensstijl en wat precies de projectplannen zijn. Een verhelderend gesprek en je ziet weer de bomen door het bos. Je bestelling wordt aan huis geleverd en op het terras uitgestald zoals het hoort. Na de kwaliteitscontrole wordt er opgeruimd en is het meteen tijd voor de klant om te genieten…

 

Tekst: Patrick Retour

DECOMUNDO OUTDOOR LIVING
Liersesteenweg 7B | B-2221 Heist-op-den-Berg (Booischot)
T: +32 15 22 01 23 | www.decomundo.be
[email protected] & [email protected]

Geef een reactie