© Claeys Houtconstructies

Een landelijk bijgebouw of een modern poolhouse

Een overdekt terras met een praktische tuinberging. Een poolhouse waar je heerlijk kan zonnebaden. Een houten bijgebouw kan echt alle rollen aan. En zeker als je weet dat wij jouw bijgebouw volledig op jouw maat ontwerpen en bouwen. Welkom bij Claeys Houtconstructies!

Wil je een serieuze extra voor je tuin? Zou je graag je buitenseizoen verlengen, zodat je niet alleen in de zomer kan genieten? Waarvoor je bijgebouw ook moet dienen, bij ons zit je goed. Vertel ons wat je wilt en wij geven jouw wensen meteen vorm met een knap ontwerp.
Natuurlijk is niet alleen het puur functionele belangrijk. Jouw bijgebouw moet uiteraard ook mooi zijn! Goed nieuws: welke stijl je ook leuk vindt, wij zorgen voor een afwerking die volledig bij jouw woning past.

Strak en modern of landelijk en charmant?
Op zoek naar een combinatie van het pure van hout en een strak, modern design? Onze moderne bijgebouwen zijn precies wat je zoekt! Voor de fans van een minimalistische en uitgepuurde tuinarchitectuur.
Eerder gewonnen voor een klassieke stijl? Dan stellen we je de pure charme van eikenhout voor. Dankzij ons ingenieus concept met prachtige eiken balken en liggers, bouwen we voor jou een exclusief eiken bijgebouw in landelijke stijl.

(lees meer onder de foto’s)

Onze toonzaal helpt je kiezen
Kan je niet kiezen? Of wil je alle mogelijkheden zien voor je de knoop doorhakt? Of zoek je gewoon wat inspiratie? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Stevoort. Wij zetten alvast een kopje koffie klaar. Daarna gidsen we je langs de verschillende houtsoorten en types bijgebouwen.
Zit het ontwerp helemaal goed? Tijd om jouw tuindromen waar te maken! Dankzij onze ervaren plaatsers is jouw houten bijgebouw in goede handen. Zij zijn jouw garantie op een topkwaliteit en een snelle bouwtijd. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Wij zetten jou op weg met professioneel advies en een duidelijk bouwpakket

Voor jou is alleen het beste goed genoeg
Hier bij Claeys Houtconstructies werken we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Wij kiezen voor houtsoorten die sterk en hard zijn én lang meegaan. Of het nu voor je bijgebouw, overdekt terras of tuinberging is: ons atelier levert maatwerk. Door die eigen productie ben jij zeker van een goede kwaliteit.

(lees meer onder de foto’s)

De tuin van jouw dromen
Klaar om jouw tuinseizoen te verlengen? Klaar om volop te genieten, zelfs als het weer wat minder is? Neem contact met ons op en zet vandaag nog de eerste stap naar de tuin van jouw dromen. Breng je verlanglijstje mee, wij zetten alvast de koffie klaar!

 

CLAEYS TUINHOUTCONSTRUCTIES 
Industrieterrein Cijnsbroekstraat 5 | B-3512 Stevoort-Hasselt 
T: +32 11 59 16 46 | [email protected] 
www.claeys-houtconstructies.be


Toonzaal/Afhalingen ma-vrij 13u – 18u | zat 8u – 12u | zon sluitingsdag Of voormiddag op afspraak

 

Geef een reactie