Compass Pools I®studioPSG

Zwembaden om U tegen te zeggen

Compass Pools is sinds meer dan 40 jaar pionier en wereldmarktleider in de ontwikkeling en productie van keramische monoblok zwembaden. Daar waar velen het niveau van knowhow
en technologie proberen te evenaren, is Compass Pools steeds op zoek naar innovaties. Hierdoor slaagt de producent er in nooit eerder geziene garanties te kunnen geven.

Omdat monoblock zwembaden uit één stuk bestaan, kunnen ze snel geplaatst worden. Op één dag zit je zwembad in de grond, daarna is het alleen nog aansluiten en afwerken en de waterpret kan beginnen. Compass Pools begeleidt je daarin van aankoop tot eerste duik. Daarbij geeft het bedrijf als enige op de markt 40 jaar garantie op waterdichtheid van de kuip, 40 jaar op osmose en 10 jaar op kleurvastheid.

#1 Self cleaning pool
Dankzij het gladde oppervlak en de naadloze constructie van Compass zwembaden heb je zeer weinig onderhoudswerk aan deze kuipen. Maar voor wie echt helemaal niets wil doen, is er het VANTAGE-systeem. VANTAGE is een slim systeem met krachtige spuitnozzles die je zwembad vanzelf reinigt. Je hebt dus geen stofzuiger of robot meer nodig, het zwembad is steeds kraaknet.
Het Vantage systeem gaat zelfs verder en zorgt door een beter watercirculatie dat er nog minder producten nodig zijn voor een optimale waterkwaliteit.

Totaalproject
Wie aan een zwembad denkt, denkt ook meteen aan een poolhouse. Om u van alle logistieke zorgen te verlossen kan u voor beide projecten bij Compass Pools terecht. Van afspraak maken tot plaatsing: u heeft maar 1 firma nodig die alles mooi op elkaar afstelt en vlot laat verlopen. Of het om een heus bijgebouw gaat of om een kleine technische ruimte, alles wordt op maat gemaakt in een zeer groot assortiment van houtsoorten, stijlen en afwerkingen.

 

COMPASS POOLS
Lichtenberglaan 2070 | B-3800 Sint-Truiden
T: +32 11 960 966 | GSM: +32 470 190 719
[email protected] | www.compasspools.be

 

 

Geef een reactie