Boek door Erik van Gelder, foto door Peter Baas

Nieuw tafelboek ‘MASTERLY Garden Design’

Uniek, unieker en uniekst in de overtreffende trap, dat zijn de tuinen van gerenommeerd ontwerper Erik van Gelder die ons dit najaar verrast met een nieuw en bijzonder boek: MASTERLY Garden Design. Het is een ode aan buitengewone buitenruimtes, maar ook het vakwerk en de bezieling die erachter schuilgaat.

Meer nog dan in zijn vorige boek XTRRDNR ligt de nadruk deze keer op pure passie en onversneden vakmanschap en ging men in de uitvoering nog een stapje verder om de belevingsfactor te maximaliseren.

Waarom we net deze uitgave extra in de kijker zetten? Omdat het niet zomaar een luxueus boek is over bijzondere tuinen, maar wel een unicum in zijn soort. Zo is elk exemplaar écht uniek, en met een op zijn minst gezegd markante cover, met de hand afgewerkt in sprekende vier kleuren om uit te kiezen.

De vormgeving van het boek is helemaal in lijn met de ontwerpsignatuur, met inbegrip van kaligrafie en met de hand geschetste tekeningen en ontwerpen. Deze onderlijnen het arbeidsintensieve creatieve proces die aan elke realisatie vooraf gaat. Het boek bundelt vijftien tuinprojecten die mee tot leven komen dankzij de fotografie van Peter Baas. Een bijna letterlijk juweel van een koffietafelboek – een klepper van 362 pagina’s en meer dan 3 kg – dat uitnodigt tot aanraken en ontdekken.

Omdat het steeds nog exclusiever kan, is er ook een speciale limited edition. Een waar collectors item, om te hebben óf te geven. Een cadeau-item bij uitstek, dat bovendien een extra inkijk biedt in de interne keuken van de ontwerpstudio van Erik van Gelder. Deze limited edition, beschikbaar in een gesigneerde oplage van 100 stuks, omvat een extra boek met cover in luxueus acrylglas en een op maat gemaakte bewaarbox.

Ontdek het boek MASTERLY Garden Design by Erik van Gelder op www.masterly-gardens.com of in de Chic Gardens Bookshop.

» Bekijk het boek in de Chic Gardens Bookshop.

ERIK VAN GELDER BV | DEVOTED TO GARDEN DESIGN
Maarsbergseweg 41
3931 JE Woudenberg
Mob. 0031 (0) 6-16612234
Tel. 0031 (0) 85-06 06 561
www.erikvangelder.com

Geef een reactie