Sterk in ruimte verbeteren

Ebema_Stone&Style ontwikkelt prefabbetonoplossingen voor buitenruimtes. Het bedrijf met vestigingen in Zutendaal en Rijkevorsel doet dit vanuit de filosofie ‘ruimte verbeteren’. Hun doel: ervoor zorgen dat we 365 dagen per jaar kunnen genieten van ons terras, dakterras, onze buitenveranda, buitenkeuken, tuin, inrit en zwembadomgeving. En dat met materialen die perfect met elkaar matchen.

Klinkers, tegels, tuinmeubilair, waterinfiltrerende bestrating: het kan allemaal in beton. Niveauverschillen? Die werk je vlot weg met betonnen trappen, muurtjes of palissades. Zo sluiten je inrit, tuinpad, zwembad, vijver … altijd naadloos aan op je terras. Pure architecturale harmonie en ideaal voor totaalprojecten! Je kiest uit een breed gamma van stijlen, texturen én kleuren. Dat is de kracht van beton.

Eco Solutions
Het klimaat wijzigt. In een mum van tijd zetten stortbuien steeds vaker straten, tuinen, inritten, patio’s en terrassen blank. De oplossing? Ruimte laten voor infiltratie. Dat kan esthetisch. Met de gesofisticeerde waterpasserende en waterdoorlatende verhardingen van het Eco Solutions-gamma.

(Lees verder onder de foto’s)

Aviena Square
Deze waterpasserende tegel werd in samenwerking met architect Maxim Saïsse ontwikkeld. De Aviena Square is een originele grasbetontegel die de deur opent naar talrijke legpatronen. Speels of strak. Verkrijgbaar in grijs en in Carbon-kleur, een tint die je ook terugvindt in de aansluitende Carreau klinkers, Megategels, Boordsteen en Megatrap. Je kan de tegels opvullen met split of gras .

Ebema_Stone&Style
Dijkstraat 3 | B-3690 Zutendaal
T: +32 89 61 00 11
www.stone-style.be

 

Tekst: Ebema, Zinnig
Fotografie: Studiovision GCV – Raf Ketelslagers, Create&Design – Caroline Daniëls

Geef een reactie