Dit is Belgisch!

Wat is Belgisch, drijft en het tilt het buitenleven naar een hoger niveau? Het is de Jackie lounger van Mr Blue Sky, het geesteskind – dat ondertussen volwassen is – van Gaëtan Bourguignon. Enkele jaren later is het aanbod uitgebreid met verschillende varianten, een sofa én accessoires waaronder een outdoor plaid en bijhorende kussens. Voor een geraffineerde totaalbeleving in en naast het water.

 

Het stijlvolle alternatief

Voor innoverend design hoeven we niet altijd over de landsgrenzen heen te kijken. Integendeel! Mr Blue Sky is een op en top Belgisch label dat ondertussen internationale bekendheid verwierf. Doorbreken deden ze met de Jackie floating lounger, een drijvend zonnebed dat een stijlvol alternatief biedt op wat er tot dan toe allemaal voor opblaasbaars op het water dreef. Jackie hoef je niet op te pompen. Het is een vormvaste matras die, ondanks het lichte gewicht, met hoogwaardige materialen werd afgewerkt. De Sunbrella hoes, in kleur naar keuze, laat zich eenvoudig afritsen en wassen. Voor wie liever samen wil dobberen, bestaat er ondertussen een Jackie Twin van 160 cm breed. En nog meer zachtheid krijg je met de Extra Soft variant – zowel enkel als dubbel – met een extra dikke vulling.

Liggen én zitten

Het vervolg op de Jackie lounger bleef niet lang uit. Met het gestroomlijnde Lucille platform, verkrijgbaar in wit of zwart aluminium, heeft de drijvende matras een ‘thuisbasis’ op de oever en krijgt ze de allures van een volwaardig zonnebed mét afzetvlak. Het gamma aan outdoor textiel in bijpassende stoffen en kleuren, met de plaid of handdoek Charlize en kussens Elise en Emma, vervolledigt het gamma. Buiten liggen, zitten, drijven én met volle teugen leven in stijl.

>> mrbluesky.com

Geef een reactie