Feesten in hogere sferen

Op zoek naar een passende locatie voor een feest of event? Wat dacht je van je eigen tuin? Met Stretched.be en Megusta tover je een buitenruimte om in een fraaie feestsetting, piekfijn afgestemd op de sfeer die je voor ogen hebt. Van intiem diner tot grandioos gala – the sky is the limit!

Adembenemend aanbod

Het gamma van Megusta en Stretched.be leent zich tot de meest uiteenlopende evenementen. Je kiest uit verschillende soorten tenten, en vult eventueel aan met exclusieve meubelen, verlichting en decoratie. Zo zet het ervaren team de ambiance volledig naar jouw hand. Een trouwfeest in smetteloos wit, een ongedwongen tuinparty met bohemien-allures, een uitbundig verjaardagsfeest, een romantische communie, … geen uitdaging is hen te groot.

(Lees verder onder de foto’s)

Inrichting à la carte

Ook de aankleding is om door een ringetje te halen. Ze hanteren de hoogste kwaliteitseisen voor meubelen en decoratie. Volgen trends op de voet. En spelen feilloos in op jouw verwachtingen. Mooi meegenomen: hun stretchtenten zijn even modulair als flexibel. Ze kunnen meerdere tenten aan elkaar linken, een vloer plaatsen voor extra cachet, en andere elementen toevoegen als kers op de taart.

(Lees verder onder de foto’s)

Grandioos, mét gemoedsrust

Naar de praktische kant heb je trouwens geen omkijken. Je rekent op puike kennis en tonnen ervaring voor een vlekkeloze service – van concept en assemblage tot demontage. Keuzestress? Geen nood: je plukt uit hun uitgebreide aanbod totaalpakketten, of vraagt een voorstel op maat. Zelf een concept in gedachten? Ook dat kan. De eventplanners denken maar wat graag met je mee om jouw idee tot in de puntjes te realiseren.

Professionele droommaker

Je merkt het al, met Megusta en Stretched.be wordt jouw feest gegarandeerd een succes. Het enige wat je hoeft te doen? Zorgeloos genieten tijdens jouw event, en de herinneringen zo lang mogelijk koesteren.

(Lees verder onder de foto’s)

Benieuwd wat ze voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wedden dat ze jouw perfecte party waarmaken?

Megusta Event Interiors / Stretched.be
Hortensialaan 86 - 8300 Knokke
www.megusta.be
[email protected]
+32 9 245 96 14
+32 475 34 89 91
 
www.stretched.be
[email protected]
+32 471 44 60 13

Geef een reactie