© Bas Kooij

Onthaasten in stijl in een fraaie wellnesstuin

Dit project leidt ons naar Zuid-Holland en meer bepaald naar Oostvoorne. De tuin met hoog wellnessgehalte heeft niet alleen een zwembad, maar ook een Finse sauna gerealiseerd door Bos Zwembaden. Het pareltje van een wellnesstuin kwam tot stand in samenwerking met Don Hoveniers, het hoveniersbedrijf dat voor de tuinaanleg en de bouw van het poolhouse instond.

Fraaie wellnesstuin

Na acht jaar zwembadtroubles had de heer des huizes er genoeg van. Er zou een totaal nieuw en deze keer volledig zorgeloos zwembad komen, meteen omkaderd door een fraaie wellnesstuin. Een zwembad waarin ook het kleinkind – op dat moment op komst – al opgroeiend zijn hartje zou kunnen ophalen. Don Hoveniers mocht zich over het project ontfermen, met Bos Zwembaden als partner voor het zwembad, de Finse sauna en de tuindouche en stortemmer.

De eigenaar koos voor een bouwkundig en esthetisch skimmerzwembad met veilig lamellendek dat onzichtbaar verdwijnt onder het terras. Het neusje van de zalm, ook qua techniek met energiezuinige en geautomatiseerde oplossingen. De sauna van op afstand aanzetten zodat hij op temperatuur is bij aankomst? Ook dat is mogelijk. Een comforttuin de luxe waarin het zalig vertoeven is.

Design, kwaliteit én service

Bos Zwembaden is een referentie als het om high-end zwembaden en wellness gaat waarbij niet beknibbeld wordt op de kwaliteit. Het bedrijf heeft een verleden in watertechniek, maar besloot zich in 2006 ook toe te leggen op de zwembadbouw in het luxesegment. Vandaag is dit de corebusiness van het bedrijf dat nauw samenwerkt met architecten en hoveniersbedrijven voor het afleveren van een zwembad: zowel buiten- als binnenzwembaden voorzien van een klimaatsysteem en alle comfort.

Het vaste team aan medewerkers staat in voor een hoge kwaliteit en dito service. Daarbij heeft de klant de keuze: een jaarlijks groot onderhoud, een grondige voor- én najaarscheck of een uitgebreid servicecontract waarbij men tweewekelijks langskomt om de klant volledig te ontzorgen. Kwaliteit, maar ook service op maat van de klant.

www.boszwembaden.nl


Tekst: Eva Goossens
Fotografie: Bas Kooij

Geef een reactie