© Serax - August by Vincent Van Duysen

Nieuw bij Serax | August by Vincent Van Duysen

Laat de winter jou helemaal koud en verlang je nu al weer naar zonnige zomerdagen? Speciaal voor de zonnekloppers blikken we bij Chic Gardens nu al vooruit naar de zomer van 2021. Met de nieuwe ligstoel uit de Augustcollectie van Serax wordt dat weer volop genieten! Een tijdloos ontwerp, typerend voor de stijl van Belgisch designer Vincent Van Duysen.

Houd jij ervan om tijdens de zomer een namiddag te lezen in de zon of ontspan jij liever aan het zwembad? Dan hebben we fijn nieuws voor je. De outdoor Augustcollectie ontworpen door Vincent Van Duysen voor het Belgische merk Serax is uitgebreid met een stijlvolle ligstoel.

De ontwerper

Vincent Van Duysen is een van de bekendste Belgische architecten en interieur- en productontwerpers. Zijn stijl is er een van purisme en verfijnd materiaalgebruik. Tijdloze ontwerpen, teruggebracht tot hun essentie. Zijn Vincent Van Duysencollectie voor Serax schreeuwt niet om aandacht, maar valt vanzelf op in haar rust en eenvoud.

Meubilair mag nooit om aandacht schreeuwen. Het moet ongemerkt één worden met de omgeving. Het zijn de gebruikers die er vervolgens kleur aan geven.

Met een visie die voortvloeit uit een tomeloze nieuwsgierigheid creëert Vincent Van Duysen steeds een totaalsfeer waarbij hij architectuur, interieur en designobjecten naadloos met elkaar verweeft. Dat deed hij ook toen hij het klooster van het voormalige militaire hospitaal in Antwerpen mocht verbouwen tot een hotel. Voor het terras ontwierp hij de Outdoor-collectie, een reeks minimalistische stoelen die het verleden van de omgeving moeiteloos koppelen aan een moderne interpretatie.

De collectie

De Outdoor-collectie van Vincent Van Duysen voor Serax is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar met een zwarte of grijsgroene poedercoating. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De stoelen, loungestoel en tafel ademen de pure eenvoud van het kloosterleven waarop ze geïnspireerd zijn. De bredere, iets lagere proporties zijn dan weer van deze eeuw en zorgen voor een comfort dat aansluit bij vandaag.

De nieuwe ligstoel is verkrijgbaar in zwart, eucalyptus groen of zandkleur. Helemaal comfortabel wordt het met het bijhorende kussen, dat ook nog eens praktisch is dankzij de leren riemen waarmee je het aan de stoel kan bevestigen.

 

www.serax.com

Geef een reactie