Overflow Underflow © Niveko

NIVEKO overloopzwembaden: op jouw maat gemaakt

Een eigen zwembad is de droom van heel veel mensen. Hoe die droom precies vorm krijgt, is echter sterk afhankelijk van de persoonlijke smaak. NIVEKO maakt er een erezaak van om de individuele voorkeuren van elke klant te vertalen in een uitzonderlijk ontwerp dat perfect aansluit op het oorspronkelijke concept dat de opdrachtgever in gedachten had.

De zwembaden uit High-Techa polymeer van NIVEKO staan bekend om hun hoge kwaliteit, hun beschikbaarheid in verschillende kleuren en hun duurzaamheid. In 1995 introduceerde NIVEKO wat we vandaag kennen als het standaardzwembad met skimmers. Dertien jaar later werd een gedurfde stap in een andere richting gezet, toen de unieke overloopgoot van NIVEKO werd gepresenteerd. Deze innovatie luidde een nieuw tijdperk in voor de monoblock zwembaden. Verder diepgaand technologisch onderzoek en groei leidden uiteindelijk tot de speciale Whisper-overloopgoot, die uitsluitend door NIVEKO wordt gecommercialiseerd. Dit type goot draagt bij tot de stilste overloopzwembaden op de markt.

Het gamma van NIVEKO bestaat uit vijf types overloopzwembaden: Multi, Advance, Evolution, Infinity en Underflow. Elke type past bij een specifiek zwembadontwerp en biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen voor het model dat volledig aansluit op hun verwachtingen. Elk NIVEKO-zwembad wordt bovendien volledig op maat gemaakt, in de gewenste afmetingen en kleur, met of zonder trap en alle andere opties van het verlanglijstje. Het eindresultaat is even perfect als uniek.

NIVEKO overloopzwembaden
Overflow Advance © Niveko

Overflow Multi

De Overflow Multi is de basisuitvoering binnen het aanbod van NIVEKO. Dit overloop­zwembad is ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie en onderhoud. De overloop zelf bestaat in verschillende varianten, zoals het klassieke pvc-rooster dat we kennen uit openbare zwembaden, stijlvol graniet of natuursteen uit Griekenland, onze populairste optie. De Overflow Multi is ook perfect voor zwembaden met een onregelmatige vorm.

Overflow Advance

Dit overloopzwembad is het schoolvoorbeeld van hoe elegant zwembaden met hun kenmerkende rechthoekige vormen kunnen zijn. Deze uitvoering is de beste optie voor klanten die enkel genoegen nemen met een zwembadontwerp waarvoor ze geen compromissen moeten sluiten. Ongeacht of dit zwembad binnen of buiten wordt geplaatst, het trekt overal de aandacht en past perfect bij elke eigenaar die de laatste architecturale trends volgt. De unieke twee rijen natuursteen maken de Advance tot een uitzonderlijk zwembad, zowel qua stijl als qua technologisch geavanceerd design. In combinatie met de stille Whisper-variant is dit een ongeëvenaarde aanwinst voor elk interieur.

Overflow Evolution

Het vooruitzicht op een strakke, vlakke waterpartij zonder onderbrekingen is vaak een van de grootste troeven om voor een zwembad te kiezen. Het eenvoudige maar tijdloze ontwerp van het Evolution-zwembad blijft ook vele jaren later verrassen. Door de discrete overgang tussen de overlooprand en de omgeving van het zwembad wordt het wateroppervlak onderdeel van een waar schouwspel. Dit overloopzwembad is het perfecte voorbeeld dat ook met minder meer kan worden bereikt. Het minimalistische design past dan ook bij iedereen met een duidelijke visie, een visie waarin het Evolution-zwembad naadloos past.

NIVEKO overloopzwembaden
Overflow Evolution © Niveko

Overflow Underflow

De Overflow Underflow combineert de waterefficiëntie van zwembaden met skimmers met het adembenemende design van overloopzwembaden. Deze uitvoering is het resultaat van jaren ervaring en technologische verfijning. De unieke knowhow van NIVEKO in combinatie met het uitgekiende productieproces heeft geleid tot een onconventioneel zwembad dat zijn gelijke niet kent. Het wordt de eyecatcher in elke tuin, en het houten terras boven het overloopzwembad combineert innovatie met High-Tech.

Overflow Infinity

Een waterpartij die zich eindeloos lijkt uit te strekken tot aan de horizon. Dankzij Overflow Infinity kunt u dat gevoel voortaan ook bij u thuis creëren. Dit is het perfecte zwembad voor een huis met een licht aflopende tuin. De overlooprand van de Infinity kan aan twee of zelfs drie zijden van het zwembad komen en ook gecombineerd worden met de Advance als onderdeel van één project. Dit overloopzwembad heeft onbetwistbare voordelen en biedt een waaier aan mogelijkheden om unieke ontwerpen te realiseren.

NIVEKO overloopzwembaden
Overflo Infinity © Niveko

Dankzij de verschillende types overloop­zwembaden kan NIVEKO elke zwembaddroom waarmaken. Van de minimalistische Evolution met zijn strakke lijnen, over de eyecatchers Advance en Infinity, tot de polyvalente Multi voor onregelmatige vormen. Aan opties geen gebrek, waardoor de klant altijd kan kiezen op basis van zijn eigen voorkeuren. En net dat is de bedrijfsfilosofie van NIVEKO: zwembaden realiseren op maat van de persoonlijkheid, de dromen en de wensen van elke individuele klant. 

www.niveko-pools.com

Geef een reactie