©Cedral Terrace

Innovatie: Cedral terrasplanken in vezelcement

Denk je aan de aanleg of renovatie van je terras in de tuin? Overweeg dan zeker eens om te kiezen voor een nieuw en best innovatief materiaal. Cedral Terrace pakt uit met vezelcementplanken. Vezelcement is hard als steen maar voelt warm en zacht aan als hout.

Cedral is ideaal

Hoe bekom je een duurzaam terras waar je heel het jaar, 24/7 en door de seizoenen heen, plezier van hebt, en dat kwaliteit ademt? De gloednieuwe terrasplanken van Cedral zijn ideaal. De planken bestaan uit vezelcement. Dat is slijtvaster dan hout en hard als steen. Vezelcement splijt, splintert of vergaat niet. Bovendien is het bijzonder maatvast. Kortom, vezelcement geeft geen krimp.

Doorleefde charme

De terrasplanken van Cedral zijn verkrijgbaar in twee breedten en vier subtiele tinten: zachtgrijs, steenrood, diepgrijs en zandbeige. Welke kleur je ook kiest, er ontstaat altijd een mooie match met de natuur. Het materiaal is in de massa gekleurd en bijgevolg kleurvast. Toch zul je merken dat het mettertijd een doorleefd patina krijgt. Zo wint het resultaat nog aan charme en dat straalt af op het buitengebeuren.

Blote-voeten-terras

Niet onbelangrijk, voor de veiligheid en het comfort: je hebt op zo’n oppervlak een enorme grip, zelfs bij nat weer. Naast die antislip eigenschap is er de opmerkelijke touch and feel van het materiaal. Cedral vezelcementplanken voelen fluweelzacht aan, bijzonder aangenaam. Perfect voor een echt blote-voeten terras.

In een handomdraai

Cedral Terrace planken laten zich plaatsen in een handomdraai. Vastklikken, schroeven en klaar! Lijmen, opschuren of nat zagen, dat is niet aan de orde. Steek je liever niet zelf de handen uit de mouwen, ga dan naar de website en vind een bedrijf bij jou in de regio dat zal instaan voor een vakkundige plaatsing.

Totaalplaatje dat klopt

Inmiddels zijn er al heel wat tuinarchitecten en -aannemers die samenwerken met Cedral voor de aanleg van hun terrassen. Het bewijs dat de sector gewonnen is voor dit innovatieve product. Men erkent de voordelen en ziet veel mogelijkheden om het te integreren in het gedroomde totaalplaatje.

Interesse?

Bestel gratis een staal via de website cedral.world.

Innovatie: Cedral terrasplanken in vezelcement
©Cedral Terrace

Geef een reactie