© Photography by Eventpixels

MUST-SEE voor tuinprofessionals: Meesters in de Tuin event 2021

Op donderdag 14 oktober 2021 komen zo’n duizend professionals samen tijdens het jaarlijkse Meesters in de Tuin-evenement in het Ebben Inspyrium in het Nederlandse Cuijk. Op dit evenement komt de top van de tuinbranche bijeen en zullen kennis en inspiratie centraal staan.

Meesters in de Tuin wil zich van de andere beurzen en evenementen in de Benelux onderscheiden door de betere hovenier, tuinontwerper en tuinarchitect volop inspiratie te bieden met producten die niet op iedere straathoek te koop zijn.

“Het Meesters in de Tuin-evenement is ontstaan door goed te luisteren naar de wensen van de specialisten. Het is een alternatief op het traditionele beurzenevenement. Een inspirerende wereld waar alles draait om innovatie, onderscheidend vermogen, noviteiten en kennis. We hebben een uniek evenement neergezet dat een vakman met oog voor creativiteit niet mag missen”, vertelt Niels in ’t Veen.

Meesters in de Tuin is dan ook geen ‘doorsneebeurs’ met tapijttegels op de grond, rechte gangpaden en aluminium standbouw’. “Er is geen begin en einde: je blijft lopen en valt van de ene in de andere verbazing. De locatie is ook bijzonder. Op het terrein van de ruim 400 ha grote boomkwekerij Ebben bevindt zich een unieke evenementenlocatie, het Inspyrium. Midden tussen de unieke bomen en andere natuur voelt onze bezoeker zich het beste thuis, vandaar dat dit de ideale locatie is voor ons evenement. Een bijkomend voordeel is dat we ons evenement kunnen aankleden met al die mooie bomen. Ruim tweehonderd volwassen bomen zullen het evenement sieren, waardoor er een intieme sfeer ontstaat.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het programma van het Meesters in de Tuin-evenement ziet er als volgt uit:

10:00 – 12:00
Experience bij partners of op locatie – LET OP, hier moet je je apart voor opgeven!

12:30 – 13:30
Ontvangst incl. lunch op de onlangs geopende daktuin van boomkwekerij Ebben

13:30 – 14:30
Inspirerende en interactieve plenaire opening met diverse sprekers

14:30 – 18:00
De beursvloer is geopend, tijd om 2 jaar aan noviteiten in te halen. Kijk lekker rond, raak aan, ga in gesprek en bezoek een kennissessie of lezing. Vergeet niet tussendoor lekker te genieten van culinaire hoogtepunten op meesterlijk niveau.

18.00
Start Meesterlijke netwerkborrel met goede muziek (DJ) en lekkere cocktails & bites.

Wil jij er bij zijn tijdens het Meesters in de Tuin-evenement? De allerlaatste tickets zijn verkrijgbaar via www.meestersindetuin.nl.

Geef een reactie