© Limited Edition

Limited Edition: Belgisch, à la carte en exclusief

Limited Edition is een Belgisch tapijtenmerk dat met haar collecties een markant statement legt in je woning én op je terras. Aan haar gloednieuwe handcrafted-collecties weeft en tuft Limited Edition de nieuwste interieurtrends met als muze: de natuur in al haar glorie als bron van inspiratie en materialen.

Bekijk hier Chic Gardens’ favorieten uit de collecties hoogstaande tapijten van het Belgische Limited Edition!

Mariposa

De ontwerpers van Limited Edition lieten zich inspireren door de bijna eindeloze patronen van vlindervleugels om een hoogwaardig, getuft tapijt te creëren aan de hand van prachtige, betoverende kleuren. Met als resultaat de gewaagde Mariposa-reeks.

Verkrijgbaar in twee motieven: Autumn Forest & Frosted Sand. Geschikt voor indoor gebruik.


Spiro

De nieuwe Spiro-collectie speelt met de lijnen van een spirograaf in eenzelfde kleurtoon, zoals Auburn Brown of Taupe Stone. De basis in bouclé is een dégradé van kleuren waarop de spirolijnen getuft worden, zo matcht het tapijt in vrijwel iedere ruimte. Toch zorgen de verschillende tufttechnieken ervoor dat de Spiro als gecontroleerde chaos een ware eyecatcher is.

Geschikt voor indoor gebruik.


Poolside

In de Poolside-reeks van Limited Edition ontbrak nog een geraffineerd zwart tapijt, gemakt van gerecycleerd vinylgaren en met een natuurlijke charme van formaat. De klassieke vlechting en het eenvoudige grafische patroon geven elke eigentijdse woning een natuurlijke look, zowel binnen als buiten. Naast de nieuwe Black Mamba, zijn er ook effen kleuren verkrijgbaar.

Geschikt voor indoor en outdoor gebruik. UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk.


Levante

Elk tapijt in de Levante collectie is een harmonisch geheel van kleurschakeringen, die doen denken aan rustige groene weiden, warme zandstranden of dansende golven in de oceaan. De contrasterende lichte en donkere lijnen worden gecreëerd door cirkelvormige breipatronen en de insluiting van vier robuuste kleuren. Ze worden vervolgens aan elkaar genaaid, waarbij de lichte en donkere draden worden afgewisseld om opvallende rechthoekige en ronde vormen te creëren. Een uniek stuk voor je buitenruimte.

Verkrijgbaar in vier kleurthema’s, zowel rechthoekig als rond model: Indian Summer, Mystic Green en Warm Sand en Ultramarine. Geschikt voor in- en outdoor gebruik.


Jouw Limited Edition-tapijt

… kies je op maat
Limited Edition
gaat al decennialang voor Slow Design: nature-inspired, unieke en authentieke tapijten waarbij urenlang vakmanschap komt kijken. Elk stuk wordt op bestelling gemaakt, wat betekent dat ze een hoge mate van persoonlijkheid bieden. Heel wat tapijten kunnen zelfs worden gepersonaliseerd in kleur, vorm en grootte, geïnspireerd op de collecties van Limited Edition.

… is exclusief
Ben jij een durver en riskeer je je graag aan een opvallend lijnenspel of kleurencombinatie? Voor durvers tot neutrale kiezers – en alles daar tussenin – tuft of weeft Limited Edition een exclusief & high-end tapijt naar jouw wens.

… is 100% Belgisch
Het volledige productieproces gebeurt van A tot Z op Belgische bodem. Alle tapijten worden in België ontworpen en zorgvuldig gemaakt in de weverij en tuftafdeling van Limited Edition. Om het volledige productieproces zo ambachtelijk mogelijk uit te voeren, heeft Limited Edition een eigen (wol)spinnerij en ververij.

…. is vervaardigd uit de beste materialen
Ieder tapijt kent een duurzaam karakter door de gebruikte natuurlijke materialen, zoals 100% Nieuw-Zeelandse wol, linnen of zijde. Limited Edition gaat bewust op zoek naar duurzame stoffen en probeert ook telkens ecovezels aan iedere collectie toe te voegen.

Meer weten? www.le.be

Geef een reactie