© BergHOFF

Mobiele design barbecue: praktisch en stijlvol

Dankzij deze mobiele design barbecue kan jij binnenkort overal lekker barbecueën. Met zijn 5 kilo neem je hem makkelijk mee naar het park en het strand of zet je hem gewoon op tafel in de tuin.

Met de draagbare tafelbarbecue van BergHOFF kun je waar je maar wil een gezellige barbecue party organiseren. Plaats de barbecue op tafel en iedereen kan zelf zijn eigen stukje vlees, vis of groente grillen. Het deksel van kurk gebruik je tijdens het barbecueën als onderzetter; op die manier kan je de luchttoevoer eenvoudig controleren.

Met een doorsnede van 35cm is de mobiele design barbecue compact, toch kun je er met gemak met 8 personen mee grillen. De tafelbarbecue weegt slechts 5 kilo en is eenvoudig overal mee naar toe te nemen dankzij de draagriem. De BergHOFF tafelbarbecue is verkrijgbaar in zwart en wit bij onder andere tuincentra, kookspeciaalzaken en online. Adviesprijs €199,00.

Meer info

Deze slideshow vereist JavaScript.


BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en distribueert die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Haar passie voor koken en oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid.

Geef een reactie