© Inge Smulders - Studio Ibizz

Mediterrane tuin | Vakantiegevoel voor altijd

Palmbomen. Een luxe zwembad. Een aanlegsteiger. En een heerlijk zonnige sfeer. Voor mediterrane luxe hoeven de bewoners van deze unieke villa het vliegtuig niet te pakken: ze vieren hun perfecte vakantie gewoon in hun eigen exclusieve tuin.

En willen ze er toch even tussenuit? Met een eigen aanlegsteiger is een boottochtje een kwestie van trossen los en volle vaart vooruit!

Dromen worden werkelijkheid

Je zult het misschien niet geloven, maar deze heerlijk ontspannen plek ligt gewoon in Nederland. In Zeeland om precies te zijn. De omgeving waarin deze woning en de bijzondere wellnesstuin te vinden zijn, kent een grote architectonische diversiteit. Dromen worden hier werkelijkheid. In deze exclusieve omgeving is een woning gebouwd die het hele jaar door een instant vakantiegevoel oproept.

Perfecte eenheid van binnen en buiten

De tuinarchitecten van Jansen Hoveniers zorgden voor een passend tuinontwerp waardoor binnen en buiten een perfecte eenheid vormen. De sfeer van de woning is ook in de tuin voelbaar. Want buiten gebeurt het. Buiten vallen de zonnestralen op de huid, is het heerlijk loungen bij het zwembad met het rustgevende geluid van de designwaterval en is de zonnige sfeer het hele jaar door aanwezig. Buiten is de plaats waar het gezin dat in deze luxe villa woont, die schaarse vrije momenten samen doorbrengt en geniet van het comfort van de tuin en de nabijheid van het Zeeuwse water.

Natuur is altijd nabij

Water is hier nooit ver weg. Figuurlijk, want in het organische maar toch strakke ontwerp van deze exclusieve woning is een nautische sfeer herkenbaar. Maar ook letterlijk, door de ligging van de villa. De nabijheid van de natuur wordt weerspiegeld in het materiaalgebruik. Designelementen worden afgewisseld met een houten aanlegsteiger en weelderig groen, dat zorgt voor privacy en natuurbeleving.

De volledige tuinreportage met prachtige beelden van deze mediterrane tuin vind je in de voorjaarseditie van Chic Gardens 2019.
Het magazine staat boordevol exclusieve tuinprojecten en tips om jouw tuin nog gezelliger te maken.


Meer over Jansen Hoveniers
Meer over Bouman Zwembaden


Tekst: Nicole Polet
Fotografie: Inge Smulders, Studio Ibizz

Geef een reactie