© Gervi Outdoor, KETTAL

Mermaidcore Trend: buitenmeubels in oceaantinten

Laat de laatste nieuwe trend over je heen golven! Mermaidcore neemt je mee tot diep in de zee met designs gebaseerd op de oceaan en de natuur.  Speciaal voor onze lezers presenteren we de 8 mooiste outdoor items die je meenemen naar een wereld vol blauwtinten, parelmoer en designs die lief zijn voor de oceaan.

Ontdek alle productinformatie onderaan het artikel.

 

1. Alfresco Wave tapijt in turquoise van Limited Edition.

2. Bijzettafel uit de LEAF collectie van RODA, ontworpen om meerdere stuks te combineren zodat je een harmonieus samenspel creëert van bladen in verschillende hoogtes en tinten, Gervi Outdoor. Design Gordon Guillaumier.

3. Caldela lounge wit aluminium en bijhorende blauwe zit- en rugkussens van Polyester, Overstock Garden.

4. Kettal MOLO ligstoel op wieltjes met kussen én hoofdsteun in de oceaankleur cyaan, Gervi Outdoor. Design Rodolfo Dordoni.

5. Nieuwe en zeer elegante Strappy ligstoel van Royal Botania met gecoate rvs-structuur. Het frame bestaat uit een doorlopende lijn en is stapelbaar, met gewatteerde zitriemen en armleuningen voor een uitzonderlijk zitcomfort. Design Kris Van Puyvelde.

6. Dekton Liquid Sky plaatmateriaal met dynamisch marmerdessin geïnspireerd op de beweging van de zee, Cosentino i.s.m. Patternity. Cosentino is op weg naar een volledig circulair design- en productieproces. Zo wordt tijdens de productie 95% van het water hergebruikt en/of gerecycleerd.

7. XLBOOM Ball Chair azur matt en Corona Trolley azur matt, Gervi Outdoor.

8. Zachtblauw ligbed uit de Calypso Lounge collectie van het Belgische merk Royal Botania. Design Kris Van Puyvelde.

Geef een reactie