© SUNS, hello-suns.com

Optimaal genieten van je buitenruimte met SUNS

Ken je SUNS al? Het merk verkoopt de mooiste collecties buitenmeubels en is succesvol in meer dan 25 landen. “Positive, authentic and a little different. Tuinmeubelen zijn er meer dan genoeg. Wil je opvallen en overtuigen, dan moet je je onderscheiden op kwaliteit, stijl, ontwerp en innovatie” – eigenaar Patrick van Rhienen.

Loungen, het ultieme genieten

Loungesets zijn hét ultieme ontspanningsmeubel voor buiten en vormen daarom de kern van de SUNS-collecties. Jaarlijks creëert het merk nieuwe modellen en weet het met zijn stijlvolle ontwerpen steeds de juiste snaar te raken. Van compact en knus, tot royaal vormgegeven en strak in design.

Neem nu de SUNS  Aspen loungeset: met een zithoogte van 36 cm een echte ‘low lounger’, kussens waar je heerlijk in wegzakt, alsof je net boven de grond zweeft! Of de SUNS Portofino, eveneens een loungeset die bewijst dat teak helemaal terug is. Diverse modellen bieden ook een daybed, een echte eyecatcher in de tuin. Iets voor jou?

Out of the box

Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken is er tegenwoordig veel mogelijk in de tuin. Zo beschikken SUNS tuinmeubelen over hoogwaardige stoffen die weer-, water en uv-bestendig zijn en tóch heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen.

Een van onze favorieten is de vooruitstrevende tuintafel SUNS Rialto, die op een ingenieuze wijze in- en uitschuift als een harmonica. Het grootste voordeel van deze innovaties? Jouw meubelen van SUNS kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Zo ziet je tuin er ook in wintertijd mooi uit.

Outdoor lifestyle

Naast een unieke reeks buitenmeubilair vind je in de collectie van SUNS ook heel wat charmante accessoires voor in de tuin: kussens, vloerkleden, poefen… Fraai én duurzaam, want deze accessoires zijn namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De flessen ondergingen een innovatieve bewerking waardoor het materiaal heerlijk zacht aanvoelt. En het wordt alleen maar leuker! Zo heeft SUNS ook een complete collectie (buiten)lampen op zonne-energie en vind je er je gading als je op zoek bent naar gazebo’s oftewel terrasoverkappingen. Deze kant-en-klare gazebo’s kunnen vrijstaand geplaatst worden, zijn er in diverse maten en hebben shutters in het dak. Zo kun je ze openzetten als de zon schijnt en dichtdoen als het regent.

Stijl is alles

Dit jaar vormt ‘Maximalism’ het thema van SUNS. Met andere woorden: het omarmen van alles wat het leven mooier maakt: kleuren, patronen, materialen, combinaties. Het thema komt tot leven in de collecties van SUNS door toepassing van kleuren, maatvoering en materialen zoals touw. Zo zijn de touwstoelen Nappa in weavings zoals macramé, fishbone en cross weaving een lust voor het oog.

De collectie 2021 van SUNS is een must-see voor iedereen die zich oriënteert op tuin en terras! Benieuwd naar meer? Neem een kijkje op hello-suns.com.

Geef een reactie