© studioPSG.be

Maak je tuindromen waar met ZwembadenPlus

De beste strandstoel claimen aan het zwembad, badminton spelen in je meest foute campingoutfit, naar de sauna gaan, genieten van een driegangendiner in openlucht en ‘s avonds met het gezin samentroepen rond een smeulend vuur… In de tuin kan je alles doen wat je op vakantie doet! Het nieuwe ZwembadenPlus-magazine biedt inspiratie.

Voor het tweede jaar op rij zitten verre reizen er deze zomer niet in. Toch is simpelweg genieten van alles wat je tuin te bieden heeft, helemaal zo gek nog niet. ZwembadenPlus stoomt je graag klaar voor staycation 2.0!

Nu in de Chic Gardens bookshop: Het jaarboek ZwembadenPlus 2021-2022. Boordevol inspiratie voor wellness, zwembad en zwemvijver.
PSG Editions

Met het artikel ‘From start to finish’ doorloop je alle stappen naar je eigen zwembad. In ‘Mooier zwembad door tuinarchitecten’ lees je over hoe de samenwerking tussen tuinarchitect en zwembadbouwer je tuin naar een hoger niveau kan tillen. ‘Architecturale waterweelde’ laat je kennismaken met de mooiste zwembaden in binnen- en buitenland. Er ligt bijvoorbeeld een prachtig zwembad in Grimbergen dat niet hoeft onder te doen voor architecturale zwembadpareltjes in exotische oorden. De artikels ‘Trends in de tuin’ en ‘Barbecues & buitenkeukens’ helpen je dan weer om je tuin en zwembadomgeving een leuke finishing touch te geven.

Met ZwembadenPlus-magazine laat je niet de zomer maar jezelf (heerlijk!) in het water vallen. Zit je al een tijdje met tuin-, zwem- en wellnessdromen? Maak ze dit seizoen helemaal waar.

Benieuwd naar meer?

» Ontdek ZwembadenPlus nu in de bookshop.

ZwembadenPlus-magazine is een uitgave van PSG editions, www.psgeditions.be.


Tekst: Kurt Dekeyzer – Hoofdredacteur ZwembadenPlus-magazine

Geef een reactie