©Tuinen Van Vlasselaer

Kristof Van Vlasselaer | “Tuinen zijn mijn passie”

Kristof Van Vlasselaer staat aan het hoofd van een 10-koppig team dat van wanten weet. Elk landelijk of meer strak groen totaalproject kent een piekfijne, vakkundige en perfect getimede uitvoering. “In onze tuinen betrachten we harmonie maar ook een verrassingseffect”, aldus Kristof Van Vlasselaer.

Tuinen Van Vlasselaer Kristof Van Vlasselaer droomtuin tuinaanleg tuinonderhoud zwemvijvers tuinarchitectuur tuinaanlegger groenbedrijf tuinen met stijl luxe tuinen villetuinen exlcusiev tuininspiratie natuurlijke tuin stadstuin Zemst magazine chic gardens
Kristof Van Vlasselaer, ©Tuinen Van Vlasselaer

Allround groenbedrijf

Het heeft wel wat voeten in de aarde om een gedroomd tuinontwerp om te toveren tot een droomtuin. Maar daar draaien ze hun hand niet voor om bij Tuinaanleg Van Vlasselaer.  Het begon in 1989 met vader Van Vlasselaer die zich vooral concentreerde op het onderhoud van tuinen. Vandaag is Tuinaanleg Van Vlasselaer uit Zemst van alle markten thuis. Het groenbedrijf verzorgt de aanleg van je tuin naar wens, hetzij deels, hetzij volledig. Van de beplanting tot de bestrating, en zelfs voor de creatie van een zwemvijver ben je aan het juiste adres. Samen met onderaannemers worden bijgebouwen en zwembaden gerealiseerd.

Tuinen met stijl

Tuinen van Van Vlasselaer ogen stijlvol en Kristof kan ook alle tuinstijlen aan. Wil je graag je tuin helemaal ingericht als een natuurlijke woonkamer? Heb je meer een knus stadstuintje nodig? Voor dat alles kan je bij hem terecht. “Eender welk project, groot of klein, het is zeer belangrijk om eerst de plannen goed door te spreken met de klant. Met een goed contact zit je meteen op één lijn en bekom je een resultaat dat tot tevredenheid stemt”, vertelt Kristof.

Altijd welkom

Niet zelden brengt Kristof Van Vlasselaer de plannen van tuinarchitecte Kathleen Massant van a tot z in de praktijk. Maar werk je liever samen met een collega-tuinarchitect naar keuze, dan ben je evengoed welkom! En als je uiteindelijk de trotse eigenaar bent van die droomtuin… dan is het zaak om het geheel in vorm te houden. Je opteert voor een onderhoudscontract met Kristof of het bedrijf komt jaarlijks eens langs voor een grote snoeibeurt en check-up.


Tuinaanleg Van Vlasselaer

Bij Tuinaanleg Van Vlasselaer kan je terecht voor aanleg, onderhoud, architectuur en zwemvijvers.

Hoogstraat 175
1980 Zemst
T +32 496 78 07 13
[email protected]

www.tuinenvanvlasselaer.be


Tekst: Patrick Retour
Fotografie: Van Vlasselaer

Geef een reactie