© www.hoefats.com

Sfeer op het winterterras

Nu de dagen korter en kouder worden, blijven wij bij Chic Gardens volop genieten van het buitenleven. Benieuwd wat voor moois er opduikt op en rond het winterterras? Wij zochten, vonden en delen graag onze favorieten die voor een onvergetelijke outdoorervaring kunnen zorgen.

Eilandjes van luxe

Brioni, gezien in de collectie van het Italiaanse Kristalia, is een collectie met poefs, loungestoelen en chaise longues die genoemd werden naar de archipel in de Adriatische zee. Wanneer je ze combineert, lijken de modules kleine eilandjes die boven de zeespiegel uitstijgen. Zacht en comfortabel – maar ook licht en mobiel – dankzij de soepele polyester vulling en Sunbrella stof. Design Lucidi Pevere.

www.kristalia.it

 

Dansende vuurtornado

Dansende vlammen van vuur weten altijd te fascineren. Deze Spin fakkel van Höfats doet daar nog een schepje bovenop en creëert een ware minitornado van vuur. Een met bio-ethanol gevuld reservoir garandeert een ononderbroken vuurspektakel van anderhalf uur.  In optie: een grondpin zodat je de fakkel ook in het grasperk kunt prikken.

www.hoefats.com

Door dik en dun

Deze Lou fauteuil, gezien bij het Spaanse Calma, heeft meteen onze sympathie gewonnen. Vooral de combinatie met het dunne frame in buisstaal met de dikke kussens, die werkelijk bol staan van de gezelligheid, oogt bijzonder. De originele kleurencombinatie maakt het af. Ook verkrijgbaar als 2-zit en poef. Design Studio Inma Bermudez.

www.calmaoutdoor.com

 

Windlicht als sfeermaker

Windlichten of hurricane lights zijn dé sfeermakers bij uitstek op het winterterras. Deze Integra windlichten van het Belgische Jardinico zijn vervaardigd uit roestvrij staal met een zwarte en subtiele gouden kleur. Ideaal om het extra gezellig te maken tijdens de donkere wintermaanden. Verkrijgbaar in de formaten small, medium en large.

www.jardinico.com

Tapijt voor extra warmte

Het 3D-vlechtwerk geeft de Shindi buitentapijten van het Belgische Tribù een luxueuze uitstraling. Dankzij de natuurlijke kleur creëert het tapijt een warme, huiselijke gezelligheid en zorgt het voor de finishing touch op jouw terras. Het tapijt is uitermate slijtvast en goed bestand tegen zonlicht, regen en schimmelvorming. Verkrijgbaar in de natuurlijke kleuren linen, hemp en wengé.

Te koop bij o.a. Feelathome (Hever-Boortmeerbeek), Meubili (Knokke-Heist) en Rechts van de Kerk (Meigem)

www.tribu.com


Tekst: Eva Goossens

Geef een reactie