KLEUR DE TUIN

Al enkele jaren trekt Meubelen Okay met verve de kaart van het outdoor gebeuren. Als het van Okay afhangt wordt het een mooie zomer. De trendy zomercollecties maken hun opwachting in een waaier van zonnige kleuren. Blauw, oranje, groen, geel, paars, voor elk wat wils in combinatie met duurzaam en weerbestendig aluminium zijn de belangrijkste tendensen.

Betaalbaar design
Meubelen Okay brengt een verrassende outdoor collectie die de perfecte balans biedt tussen kwaliteit, uitstraling, budget en service. Door rechtstreeks samen te werken met de producenten van meubelen houdt Meubelen Okay het ontwerpluik grotendeels zelf in handen en kan de kostprijs van de collecties flink gedrukt worden. Zo werkt Meubelen Okay onder meer samen met de Belgische leverancier Jati&Kebon die eigen ontwerpen produceert in China. Een bezoek aan de nieuwe toonzaal in Temse maakt duidelijk waarvoor Meubelen Okay staat. Je vindt er werkelijk alles om je tuin of terras tot een sfeervolle en trendy ruimte te transformeren: van strakke tuintafelsets, grote en kleine fauteuils en ligbedden, tot opklapbare bistrosets, parasols, sfeervolle buitenverlichting en trendy accessoires.

Kleur en aluminium
Meer kleur vind je dit seizoen zowat terug bij alle fabrikanten van buitenmeubilair zoals de parasols van Jardinico in vinnige kleuren of de kleurrijke aluminium stoelen van Jati&Kebon. Ook Gloster die vorig jaar opviel met zijn Scandinavisch geïnspireerde collectie Dansk, brengt nu meer kleur in zijn nieuwe collecties. Een tweede opvallende tendens is de opmars van aluminium. Aluminium wordt een echte topper dit seizoen, weten ze bij Meubelen Okay. Aluminium is niet alleen een licht maar ook robuust materiaal. Aluminium is duurzaam en weerbestendig. In tegenstelling tot metaal, roest aluminium niet. Aluminium laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen.

Strakker en moderner
Dit seizoen mag het allemaal wat strakker en moderner ogen in de buitenruimte. Het landelijke tuinmeubilair maakt plaats voor strakke designsalons in aluminium. De witte en grijstinten krijgen het opvallend gezelschap van een bekleding met textiel in een heerlijk, zomers kleurenpalet. Gevlochten materialen zijn minder terug te vinden in de nieuwe outdoor collecties. De tafels van het Belgische Joli kregen een flinterdun tafelblad in keramiek. Keramiek is bijzonder geschikt voor buiten omdat het weerbestendig, keihard en gemakkelijk in onderhoud is. Verder zien we ook veel glazen tafelbladen.

Door het ruime aanbod in diverse stijlen voor een betaalbaar budget, vind je bij Meubelen Okay vast en zeker het tuinset van je dromen. Bovendien wordt aan het begin van het seizoen, de volledige voorraad aangekocht zodat alles meteen leverbaar is.

 

Geef een reactie