©Geoblauw

Het ecozwembad van Geoblauw

Zwemmen in een écht zwembad met helder water, zonder de nadelen van chloor of andere chemische producten? Het is perfect mogelijk in een ecozwembad. Optisch gezien een conventioneel zwembad met dat verschil dat het water zuiver biologisch wordt gereinigd.

Een nieuwe stijl van echt zwemplezier!

De ECOzwembaden van Geoblauw worden nog steeds door planten gefilterd. De specifieke circulatie en ruime fosfaatfilter zorgen voor glashelder water dat je kan verwarmen tot 28 graden. Het water wordt niet enkel gezuiverd, maar blijft ook helder zoals in het klassieke chloorzwembad.

Het zijn unieke creaties! Ze beantwoorden aan de definitie van een zwemvijver, maar zijn veel meer dan dat. De vormgevingsmogelijkheden van een ecozwembad laten zich perfect aanpassen aan uw wensen en behoeften. Het palet reikt van een bassin met een minimalistische uitstraling tot en met beplante gedeelten die naast het zwembad kunnen worden aangelegd en het natuurlijke karakter van uw project benadrukken. Wilt u een extra blikvanger? Bijvoorbeeld een speciaal aangelegd bassin met waterlelies of andere soorten waterplanten; er zijn tal van mogelijkheden! Met de extra opties: verlichting, rolafdekking, warmtepomp, jetstream,… maakt Geoblauw uw droomzwembad helemaal waar.

“Tijdens een adviesgesprek nemen we uitgebreid de tijd om alle gegevens voor een eerste ontwerp en kostenbegroting te verzamelen. Eens klaar, kan de klant dit in alle rust bekijken en in vervolggesprekken worden alle details doorgenomen en werken we het plan verder uit. Eens uw project van start gaat, worden de graafwerkzaamheden en het bouwen van het ecozwembad door onze experts uitgevoerd. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de noodzakelijke voorzieningen. Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel en niets wordt aan het toeval overgelaten”.

Direct na het afsluiten van de bouwfase vult Geoblauw het ecozwembad met water en wordt de technische installatie in gebruik genomen. Zo kan u meteen genieten van het ecozwembad! Het terrein rondom het zwembad wordt weer in oorspronkelijke staat hersteld of een nieuwe vorm gegeven.

De voordelen van het ecozwembad van Geoblauw:

  • Goed voor uw gezondheid: biologische zuivering van het water
  • Zonder chloor en andere chemicaliën
  • Steeds glashelder en vitaal water
  • Het ecozwembad wordt maar éénmalig gevuld met water en hoeft niet elk jaar te worden geleegd, dit reduceert het waterverbruik enorm.
  • Beduidend lagere elektriciteitskosten dan een traditioneel zwembad
  • Plaatsbesparende technische installatie, eventueel onder het vlonderterras
  • Individuele vormgeving volgens uw wens
  • Weinig onderhoud- en verzorgingswerkzaamheden
  • Uitbreiding met een separate, decoratieve plantenzone mogelijk

www.geoblauw.be

Geef een reactie