Extremis Hopper AA | Gestroomlijnd design

Extremis pakt uit met het nieuwste lid van de beroemde Hopper Collectie: Extremis Hopper AA. Een statement piece in één kleur, geschikt voor buiten-en binnenruimte.

Hallo Hopper AA!

Extremis pakt uit met een nieuwe all aluminium versie van de iconische Hopper tafel: de Hopper AA.

Het nieuwste meubel uit de Hopper collectie van Extremis laat zich kenmerken door zijn strakke belijning en wijde profielen, volledig gemaakt uit aluminium. Een tijdloos sculptuur om je buitenruimte mee aan te kleden. De nieuwe Hopper heeft dezelfde voordelen als het oorspronkelijke exemplaar: een herwerking van de traditionele picnicktafel met net dat tikkeltje extra comfort. De lage instappunten maken het makkelijk om te zitten aan de Hopper zonder over de bank te moeten klauteren.

Vormgeving en kleuren

“Het silhouet van de Hopper is geïnspireerd op de houten palen die je terugvindt in de hoppevelden in de Belgische Westhoek”, vertelt ontwerper Dirk Wynants.

Deze vrolijke en stijlvolle Hopper AA is verkrijgbaar in 5 standaardkleuren: reed green, earth, verdigris, black & white. Alle kleuren zijn technisch gezien geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Toch is het belangrijk om een bewuste keuze te maken. Donkere kleuren die in de zon staan, absorberen meer warmte. Je wil wellicht je achterwerk liever niet verbranden… Dit terwijl witte meubels het zonlicht reflecteren. Zonnebril? Check!

Meer info

Geef een reactie