© DJS Hekwerken

Een thuis met allure

Een stijlvolle poort aan de oprijlaan is niet enkel een afbakening, ze is bepalend voor de eerste indruk. Zo’n poort is een uithangbord, een visitekaartje. Laat je adviseren, ga naar DJS in het Nederlandse Vuren, niet ver van de Belgische grens.

Bij het maken en monteren van poorten komen authentiek vakmanschap en actuele technieken samen. DJS Hekwerken doet dat al 25 jaar met oog voor detail en onder bewaking van de kwaliteit. De focus ligt niet op standaardoplossingen, elke poort wordt speciaal voor de klant geproduceerd. Van modern tot klassiek, van subtiel tot robuust. Men werkt zowel met ijzer als hout, en de poorten zijn handbediend of technologisch geavanceerd.

Bij de klassieke uitvoeringen heeft DJS zich laten inspireren door de eeuwenoude poorten. Zo zorgen verfraaiingen voor allure en maken klassieke lantaarns het plaatje compleet. Wat te denken van een inrijpoort die getuigt van robuuste eenvoud. Of hekwerk vervaardigd uit stoere materialen, waarbij elementen als zichtbare schoren herinneren aan het pure landleven van toen. Liever strak? Typerend zijn de moderne materialen en de lijnvoering.

Gepersonaliseerde aanpak

Bij DJS kies je uit ruim 50 ontwerpen van draaien schuifpoorten. Je haalt beslist inspiratie uit de stijlselectie van DJS, waarbij de poorten aan elke specifieke wens aangepast kunnen worden met verschillende accessoires. Is dat niet het geval, dan is individueel design mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld in poort of hekwerk de naam van het huis of domein laten verwerken.

Exclusief belevingscenter

Met gepaste trots verwelkomt DJS je in het enige Experience Center op hekwerkgebied, gelegen pal langs de A15. Je kiest er uit vele modellen die men volledig kan personaliseren. De nieuwste technieken voor het bedienen van je poort met een smartphone of tablet worden getoond. Op basis van een foto van de entree van woning of bedrijfspand wordt jouw thuissituatie op een scherm geprojecteerd en ervaar je hoe je exclusieve toegangspoort er kan uitzien. En je mag de werkplaats bezoeken waar de vonken ervan afspringen!

In één dag geplaatst

Bij DJS vinden alle werkzaamheden plaats in de eigen werkplaats en dat is uniek. Elk model komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten bij de klant aan. Met als voordeel dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Service hoog in het vaandel

Service voert men bij DJS hoog in het vaandel. Men zweert trouw aan de hoogste kwaliteitsnormen en klanttevredenheid gaat boven alles. Aangezien de producten aan allerlei weersomstandigheden worden blootgesteld en dagdagelijks in gebruik zijn, is goed onderhoud voor een optimale werking uitermate belangrijk. Daarom staan de servicemonteurs van DJS 24/7 ter beschikking.

DJS hekwerken & toegangstechnieken
www.djshekwerken.nl

Geef een reactie