© Royal Botania

Exes: comfort en loungegevoel met X-factor

Buiten leven is deel van onze identiteit geworden. Een nieuwe manier van leven die onze verwachtingen van buitenmeubilair veranderde. Waar we vroeger vooral naar het mooie design keken, wint gemak nu aan belang. Royal Botania combineert comfort, loungegevoel en design met de nieuwe brede en diepe Exes 77 stoel.

Meer diepgang voor de stoel met X-factor

In 2020 lanceerde Royal Botania de Exes 55 stoel, een design gemaakt van twee X-vormige frames. Dit jaar voegt het label de Exes 77 toe aan de collectie, een lager en breder model waarmee je extra comfort biedt aan je outdoor-beleving. Net zoals bij Exes 55 bestaat het frame uit vloeiend aluminium met teakhouten armleuningen. De X-vormige knopen in de rugleuning, voor de bevestiging van het rugkussen, kunnen gekozen worden in de kleur van het frame of in hetzelfde teakhout als de armleuningen voor een fijn accent.

Chic Gardens magazine voor outdoor living en design: Royal Botania: comfort en loungegevoel met Exes
Exes 77 stoel in gecoat aluminium, prijs vanaf € 1.199, rug- en zitkussen beschikbaar in verschillende materialen en kleuren, prijs vanaf €145 per stuk. Optioneel kruisjes om rugkussen te bevestigen in teak ipv kleur van het frame, prijs € 99. © Royal Botania

 

 

Compact tafelen

Bij een minimalistische regisseursstoel hoort een Hollywood-waardige tafel. Na het succes van de ronde tripod tafel met een diameter van 160 cm voegt Royal Botania dit jaar ook een kleinere versie van 120 cm toe. De drie poten van gecoat aluminium in zwart, brons, wit of zandkleur kruisen elkaar in één punt halverwege de grond en het blad. Het ronde tafelblad in keramiek of teak maakt deze tafel tot de ster van jouw compacte terras.

Royal Botania
www.royalbotania.com

Geef een reactie