© Royal Botania

De 5 ultieme must-haves voor deze lente

De lente is in aantocht en wat is dat fijn! Hoogste tijd om je tuin in een nieuw jasje te steken. Met deze must-haves geef je in een handomdraai een nieuwe look aan je buitenruimte.

#1: Stijlvolle Calypso loungehoek

Waar het woord ‘calippo’ ons meteen naar de lente en zomer katapulteert, zorgt het Belgische label Royal Botania met Calypso voor onze volledige terrasinrichting. Ons oog viel meteen op deze stijlvolle loungehoek die verschillende stuks uit de collectie combineert. De lounge bestaat uit teakhouten frames en is beschikbaar in 3 maten. Ontwerp door Kris van Puyvelde.

Steek deze lente jouw buitenruimte in een nieuw jasje! Chic Gardens magazine heeft een aantal bijzondermooie must-haves voor je verzameld.
© Royal Botania

#2: Modulaire SUTRA eettafelset

Een gezellige plek om samen te eten met familie en vrienden. Ook daar verlangen we naar tijdens de lente! In samenwerking met de ontwerpers van Studio 5.5 stelt EGO Paris een nieuwe eettafelset voor: SUTRA. Bijzonder aan deze set is dat de tafels uitschuifbaar zijn. De tafel bestaat dus uit verschillende modules die je makkelijk in of uit elkaar kan klikken om zo de tafel groter of kleiner te maken. De SUTRA stoel heeft dezelfde grafische lijnen, waardoor hij perfect aansluit bij de tafel en zo een mooi geheel vormt.

#3: Frivool Alfresco Dune buitentapijt

Indruk maken met je terrasaankleding? Vergeet het tapijt niet. Van het Belgische label Limited Edition is dit Alfresco Dune buitentapijt met fraai weefpatroon dat getuigt van technisch vakmanschap. Het originele vloerkleed is verkrijgbaar in de kleuren Flamingo, Pristine en Nautical Blue. Formaat op maat tot maximum 3,80 op wel 20 meter. Made in Belgium!

#4: Maagdelijk witte Luciano barbecue

Binnenkort slaan we ongetwijfeld gezellig aan het grillen in open lucht. Nood aan een nieuw toestel? Zwart en roestvrij staal zetten de toon in barbecueland. Maar het kan en mag ook anders. Zo lanceert Boretti dit jaar een maagdelijk witte versie van de succesvolle Luciano buitenkeuken. Het toestel is uitgerust met vier krachtige hoofdbranders, een zijbrander, twee infraroodbranders en handig draaispit. De ingebouwde koelkast en opberglades vervolledigen de uitrusting.

Steek deze lente jouw buitenruimte in een nieuw jasje! Chic Gardens magazine heeft een aantal bijzondermooie must-haves voor je verzameld.
© Boretti

#5: Multifunctionele Phaar tuinlamp

Verlichting blijft de ultieme sfeerbrenger in de tuin. Het Belgische Moróro zet het nieuwe jaar in met de lancering van Phaar, een nieuw item in de collectie. Trouw aan het multifunctionele karakter van Moróro, is Phaar een draagbare lantaarn én grondspot in één. Qua vormgeving liet designer Veerle zich inspireren op de oude spoorweglamp, een vintage klassieker die een update verdiende. Extra mooi: de lantaarn beschikt over een bolvormige lens die gespannen boven het ledlampje voor een mooie, cirkelvormige lichtbundel zorgt die doet denken aan de volle maan. Een must-have in aanloop naar het nieuwe tuinseizoen!

Geef een reactie