© tuinbeurzen.be

Bezoek de tweede editie van tuinbeurs Le Manoir + win tickets!

In Beernem kan je vanaf morgen de tweede editie van tuinbeurs Le Manoir bezoeken. Het evenement vindt opnieuw plaats op het charmante privédomein van de familie Vande Walle – Papillon. Een prachtige dreef leidt je naar de tuin, waar zo’n 60 exposanten je verwelkomen. Extra leuk: wij mogen vijf lezers trakteren op een gratis duoticket!

Le Manoir werd vorig jaar voor het eerst op poten gezet om de bekende Torhoutse tuinbeurs Hof & Huis te vervangen. Die kon toen niet doorgaan omwille van de coronacrisis. Het evenement werd een echte voltreffer, dus was de organisatie het er snel over eens dat er een tweede editie zou komen.

Klaar voor de tweede editie!

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september kan je in Beernem de tweede editie van Le Manoir bezoeken. Je vindt er een ruim aanbod aan kraampjes met leuke accessoires voor huis en tuin. Na je bezoek keer je ongetwijfeld naar huis met een heleboel nieuwe ideeën, klaar om de herfst en de winter tegemoet te  gaan! Een greep uit het aanbod:

  • Kunstprojecten van Jan Verschueren en Pehi-Art
  • Ambachtelijke kazen en honingproducten
  • Authentieke tuinmeubelen, -decoratie en -accessoires
  • Sfeervolle interieurdecoratie, van prachtige houten schalen, stoere manden & bakken, tot sfeervolle windlichtjes en heerlijk ruikende geurblokjes
  • En meer…

Win gratis tickets voor Le Manoir

Chic Gardens mag vijf lezers trakteren op een gratis duoticket. Wil jij kans maken om te winnen? Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag. De eerste vijf kandidaten die de wedstrijdvraag juist beantwoorden, krijgen een duoticket opgestuurd via mail. Snel zijn is dus de boodschap!

UPDATE 17-09-2021: De wedstrijd is afgelopen. Volgende lezers kregen een duoticket toegestuurd via e-mail: Reinelde De Boeck, Rosine Van Haver, Anton Godecharle, Anneke Jepma, Jos Verboven.

Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement van Chic Gardens. De winnaars zullen persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail. Check dus zeker ook de spam folder.

Meer info over Le Manoir.
Tip! Op de website van Le Manoir vind je ook het antwoord op de wedstrijdvraag.

Geef een reactie