De OFYR Pizza Oven transformeert uw kooktoestel in een multifunctionele, houtgestookte oven. © OFYR

Behaaglijk buitenkoken in de herfst met OFYR

Hoewel de dagen korter worden en het buiten wat kouder is, betekent dat nog niet dat het buitenseizoen voorbij is. Er is geen betere tijd van het jaar dan de herfst om extra te genieten van de buitenlucht en op te warmen rond een knisperend vuur, terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt in de buitenkeuken. Het OFYR kooktoestel maakt het entertainen van gasten super eenvoudig, ook in de koudere maanden.

Laat het weer de kookervaring niet beïnvloeden! Het spreekt voor zich dat het in de herfst en winter niet altijd fijn is om buiten bij een barbecue te staan. Daarom is er bij het design van OFYR bewust gekozen voor een open vuur. Dit vraagt bij regen of sneeuw uiteraard iets meer aandacht, maar zorgt tegelijkertijd voor een aangename warmte.

Ideaal om met de familie rond het vuur te staan en samen te koken. Of je nu zin hebt in een lekkere stoofschotel, grote stukken vlees wilt grillen of plannen hebt voor een grootste barbecue, met het grote kookoppervlak van OFYR kan het allemaal.

Ovenschotels uit eigen tuin

Het herfstweer leent zich perfect voor ovengerechten. Door de OFYR Pizza Oven boven het open vuur te zetten, verander je het kooktoestel in een multifunctionele unit. Bak je favoriete groenten of fruit eerst kort op de kookplaat, om ze vervolgens te verwerken in een lasagne of een appel crumble als dessert.

Naast dat dit accessoire enorm praktisch is, is het strakke design van de Pizza Oven een mooie toevoeging voor de buitenkeuken.

De OFYR Pizza Oven transformeert uw kooktoestel in een multifunctionele, houtgestookte oven.
Naast het bakken van pizza’s, is deze houtgestookte oven geschikt om gerechten te grillen, stoven, stomen en roken.
© OFYR

Slow cooking in OFYR stijl

Slow cooking in een Kamado barbecue en het veelzijdige koken op een OFYR blijken de ideale kookcombinatie te zijn, zeker als het buiten wat kouder is.

Om ervoor te zorgen dat de buitenkeuken één mooi geheel is, heeft OFYR een speciale Kamado Tafel in de typische klassieke stijl ontwikkeld. Deze tafel is verkrijgbaar met en zonder werkoppervlak, waardoor er een geschikt alternatief is voor iedere tuin. Doordat er wieltjes zijn toegevoegd onder het toestel, is deze tafel daarbij eenvoudig te verplaatsen.

U kunt uw buitenkeuken uitbreiden met een OFYR Kamado Table, een speciale tafel voor uw Kamado barbecue.
U kunt uw buitenkeuken uitbreiden met een OFYR Kamado Table, een speciale tafel voor uw Kamado barbecue. ©
OFYR

www.ofyr.be

Geef een reactie