De luxe uitstraling van OFYR, zit hem onder andere in de gebruikte materialen. © OFYR

Luxe en warmte in de buitenkeuken

Voor de echte liefhebbers van het buitenleven is de buitenkeuken de plek bij uitstek om te genieten. OFYR brengt warmte en luxe naar deze ruimte met haar collectie van kooktoestellen en complementair meubilair.

Buitenkeuken met een luxe uitstraling

Een buitenkeuken met een kooktoestel als middelpunt. Het vuur in het midden van de ronde kegel van de OFYR verbindt mensen in de buitenlucht. Met de keuze uit Corten of zwart-gecoat staal, voegt de unit een luxe uitstraling toen aan iedere tuin. Naast kooktoestellen, biedt OFYR een ruime collectie aan om een uniforme stijl te creëren. Van een Mise en Place tafel voor extra werkruimte tot strakke units voor houtopslag.

Voor de echte barbecue-liefhebbers is er ook een speciale Kamado tafel ontwikkelt, waarmee een kamado toestel eenvoudig in de klassieke stijl wordt geïntegreerd.

Luxe en warmte in de buitenkeuken van OFYR.
© OFYR

Hoogwaardige kwaliteit

De luxe uitstraling van OFYR, zit hem onder andere in de gebruikte materialen. Toestellen die in de buitenkeuken staan, zijn vaak onderhevig aan verschillende weersinvloeden. De kooktoestellen en het meubilair zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig staal of hout, waardoor ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt en in de buitenlucht kunnen staan.

Complete buitenbeleving

Accessoires maken de buitenbeleving compleet. Van kookaccessoires zoals een pizzaoven of grillplaat, tot praktische snijplanken en een leren schort. Zo wordt de buitenkeuken met OFYR een verlengstuk van het huis, waar vier seizoenen lang genoten wordt. Het knisperende vuur, de aangename warmte en de overheerlijke geuren van eten, zijn alle ingrediënten die nodig zijn voor een gezellige avond met familie en vrienden.

Bekijk de complete collectie van OFYR op www.ofyr.be.

Luxe en warmte in de buitenkeuken van OFYR.
© OFYR

Geef een reactie