© domani.be

Fancy Fall: Nieuw outdoor design voor het najaar

Herfstdipje? Allesbehalve! Ook in het najaar genieten we nog volop van onze buitenkamer, al dan niet vanachter glas. Wij gaan resoluut voor een ‘fancy fall’ en ontdekken allerlei mooi outdoor design voor tuin, terras of poolhouse.

Organische vormen en tactiele texturen

De Melides collectie buitenpotten is het resultaat van een eerste en meteen zeer geslaagde samenwerking tussen Domani en Belgisch architect en designer Vincent van Duysen. Organische vormen, tactiele texturen en een natuurlijk kleurenpalet zetten de toon. Verkrijgbaar in vier formaten en evenveel kleuren.

Vier-in-één

Schaduw, licht, warmte én desgewenst ook verkoeling. Deze Leaf van Heatsail, gezien bij Gervi, combineert de functies van een indrukwekkende schaduwmaker met die van verlichting en infraroodverwarming, gelijkmatig verdeeld over de volledige lengte. De optionele en verkoelende vernevelaar, ideaal tijdens hete zomers, maakt de uitrusting compleet.

Schaduw, licht, warmte én verkoeling dankzij deze Leaf van Heatsail.
© gervi.be – heatsail.com

Gevloerd!

Marc Sandler ontwierp voor het Italiaanse Listone Giordano dit Cross Fingers buitenparket met ‘kamvormige’ verbindingen die iets hebben van in elkaar hakende vingers. Dankzij het gepatenteerde bevestigingssysteem kunnen de houten planken zonder zichtbare schroeven verankerd worden aan een aluminium onderconstructie.

Buitenparket die je eenvoudig kunt leggen.
©listonegiordano.com

Ontdek meer…

In Chic Gardens – Najaar 2022 ontdek je de nieuwste fashion for gardens voor het naseizoen. Nu te koop in je krantenwinkel of in de online bookshop (gratis levering).


Tekst: Eva Goossens

Geef een reactie