Renson

ALGARVE CANVAS, DE POLYVALENTE CARPORT

De Algarve Canvas van Renson is een carport die perfect harmonieert met de woning en eventueel andere overkappingen.

Uitbreidingen aan een woning creëren een meerwaarde. Zo is een carport de ideale manier om een ‘extra’ garage te maken, zonder dat daarvoor ruimte in de woning gebruikt wordt.

Vast dak

©Renson

Deze minimalistische carport Algarve Canvas van Renson is uitgerust met een vast dak, bestaande uit een bovendak en een onderdak. Het bovendak is uiterst stevig en geconstrueerd uit gelakte, geprofileerde staalplaten met anticondenslaag. Deze vermijdt dat vervelende condensatiedruppels van het dak op de wagen vallen. Het onderdak zorgt voor de strakke, esthetische look en is afgewerkt met een strak opgespannen doek.


Eindeloze opties

©Renson

De Algarve Canvas is vervaardigd uit duurzaam en strak gepoederlakt aluminium, dat bovendien in alle mogelijke RAL-kleuren verkrijgbaar is.

Daarnaast voorziet Renson verschillende opties om de carport helemaal aan te passen aan de noden en stijl van de woning: up/down ledverlichting, vaste wanden in Linius (horizontale) aluminium gevelbekleding, schuifpanelen en zelfs (al dan niet bedrukte) screens. Stuk voor stuk zijn die extra’s naadloos geïntegreerd, zonder zichtbare schroeven.


Polyvalent

Carport, fietsberging, opbergruimte, …Wat de functie van de uitbreiding ook is, met de Algarve Canvas kan het allemaal in dezelfde look and feel. Bovendien vormt Algarve Canvas een perfecte match met de Algarve terrasoverkapping met kantelbare lamellen in het dak. Zo is het gemakkelijker dan ooit om – rondom de hele woning – vast te houden aan eenzelfde stijl.

>> renson-outdoor.be

Geef een reactie