HI-MACS®

MASSIEF UITZICHT AAN GARDAMEER

Massieve steen is multi-inzetbaar: als keuken- en terrasvloer, als deel van het meubilair, als badkamerelement, ja zelfs als zwembadgedeelte. Neem mee en kijkje in deze stenen woon- en wellnessdroom aan het Gardameer.

Perfecte materiaalkeuze

Tegen een steile berghelling aan de oever van het Gardameer vervulde een ondernemend koppel de droom van een eigen luxevilla. Eenvoudig, transparant en exclusief tot in het kleinste detail. Het hele huis – waarin HI-MACS® op grote schaal is gebruikt – straalt licht uit met een minimum aan muren en grote ramen. Een echte woon- en wellness-droom “in de tuin van Europa” met een fantastisch uitzicht op pittoreske dorpjes, ruige bergen en natuurlijk het diepblauwe Gardameer.

“De eigenaars wilden iets anders, met een aantrekkelijke design- en led-afwerking. Meteen wisten we dat HI-MACS® de perfecte materiaalkeuze was”, verklaart Karl Dreer, managing director van het ontwerp- en interieurbedrijf in massieve oppervlaktematerialen. Het fantastische zwembadgedeelte, de vloeren, veel van het meubilair, de keuken en de badkamerelementen zijn allemaal vervaardigd van het stevige oppervlaktemateriaal.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Gebruik van HI-MACS®

Het buitengedeelte functioneert als wellnessruimte. Het zwembad, de douche en het enorme loungemeubilair bieden de perfecte setting om ten volle van het fantastische uitzicht te genieten, terwijl de designlijn van Living Divani wordt afgewisseld met unieke stukken gemaakt van HI-MACS®. Speciale focus ligt op de enorme eettafel – bijna vier meter lang! Met haar futuristische, vrijdragende vorm is het een fantastisch middenstuk.

De woonruimtes zijn even indrukwekkend qua ontwerp met natuurlijk licht, gecombineerd met een open woonkamer in loftstijl, voor een ontspannen maar toch weelderige levensstijl.
Een enorme witte Living Divani leren bank dient als middelpunt, omringd door een contrasterend zwart tapijt. De extra grote tv maakt nauwelijks indruk in deze enorme ruimte met zijn 120 vierkante meter hoge HI-MACS® vloer.

Het kookeiland is ontworpen om op te gaan in de open woonkamer, vrijstaand en gemaakt van een enkel stuk HI-MACS®.

De hoofdbadkamer met een verborgen toiletruimte heeft een wastafel van 1,90 meter en beschikt over een grote inloopdouche met een fascinerend uitzicht op het Gardameer. Vloer, wanden en plafond zijn ook gemaakt van het stevige oppervlaktemateriaal, naadloos verbonden. Door de gladheid van HI-MACS® is de hele kamer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Lees de uitgebreide reportage binnenkort in de voorjaarseditie 2019 van Chic Gardens !

>> himacs.eu

Geef een reactie