KLEUR VAN 2019 : SPICED HONEY

Spiced Honey is de Kleur van het Jaar 2019. Deze warme amberkleurige tint is gekozen om een sfeer van positiviteit en optimisme te brengen – een verlangen om ‘het licht binnen te laten’.

Spiced Honey is veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig.

Verfproducent Levis ging ermee aan de slag. Hier zie je hoe Spiced Honey een moderne keuken een gevoel van relaxte verfijndheid geeft.

levis-kleur-van-het-jaar-2019-een-plek-om-te-denken-keuken-inspiratie-global-46
Kleuren: Think Seven – Think Four – Spiced Honey – Think Eight

Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van de Levis Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, van aardse neutrale tinten tot opvallende felle kleuren – om een sfeer te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

levis-kleur-van-het-jaar-2019-een-plek-om-te-denken-woonkamer-inspiratie-global-31
Kleuren: Think Four – Think Seven – Spiced Honey – Think Eight

Spiced Honey kun je combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren.

Hier zijn de gouden tonen gecombineerd met zacht grijs en roze voor een relaxte en toch chique sfeer:

levis-kleur-van-het-jaar-2019-een-plek-om-te-denken-slaapkamer-inspiratie-global-36
Kleuren: Think One – Spiced Honey – Think Four

>> Meer weten

Geef een reactie