© West14

7 x plantenpotten om nu te shoppen

De eerste lentezon lokt ons nu al naar buiten. Reden te meer om je tuin en terras gezellig aan te kleden met wat extra groen! En bij een mooie plant hoort uiteraard een leuke pot. Kijk je mee naar de stijlvolle exemplaren die we hebben uitgezocht?

Spelen met hoogtes

De volledige BAU-serie van ferm LIVING is nu verkrijgbaar in de nieuwe kleur ‘cashmere’. De plantenpotten hebben pootjes en bestaan in verschillende formaten, waardoor je kan spelen met allerlei hoogtes. Op die manier geef je zelfs de kleinste planten de aandacht die ze verdienen! Naast ‘cashmere’ zijn de potten ook verkrijgbaar in zwart, donkerblauw, warmgrijs en donkergroen.

Grootse blikvangers

Mag het wat meer en groter zijn? Dan zijn de nieuwe Venus plantenpotten van Vondom iets voor jou. Vervaardigd in rotatiegegoten kunststof en voorzien van verleidelijke rondingen. Ontworpen door Marcel Wanders.

Chic Gardens, magazine voor outdoor living en outdoor design. Ontdek 7 bijzondere plantenpotten en plantenbakken voor jouw tuin en terras.
© Vondom

Ook bij West14 vinden we plantenbakken van een groter formaat. Deze 100% outdoor planters zijn uitermate geschikt om je terras, tuin of balkon te verfraaien nu de lente dichterbij komt. Wat deze XXL plantenbakken zo uniek maakt? De strakke lijnen, de uitstekende kwaliteit (handmade in Belgium) en de talloze afmetingen en kleuren. Verkrijgbaar bij Rechts van de Kerk.

Fusie van materialen

Al eens aan een houten plantenbak gedacht? Dit mooie design van Cane-line heeft een warme, natuurlijke uitstraling dankzij het gebruik van teakhout in combinatie met aluminium. Heel erg leuk voor je favoriete kruiden of bloemen. De plantenbak zelf kan je trouwens af de staander halen, wat ‘m extra handig maakt.

Eye-catchers in roestkleur

WALFiLii’s handgemaakte XXL plantenbakken zijn er in alle maten en kleuren, in roestvrij staal, aluminium én in cortenstaal (type A). Tevens verkrijgbaar als waterelement. Maatwerk en personalisatie mogelijk.

 

Deze Doblu plantenbakken van Ferdu zijn Belgisch én origineel. Ferdu is een nieuw merk met allerlei moois voor je planten. Ideaal voor wie uit is op net dat tikkeltje anders dan anders. Opmerkelijk design, ook in cortenstaal. De Doblu plantenbakken zijn ook verkrijgbaar in wit, zwart en donkergrijs.

Puur natuur

Cumino van Jardinico maakt van je buitenruimte een serene en private oase. De plantenpotten hebben een eigentijds design met afgeronde lijnen en tijdloze kleuren. Je kan kiezen tussen de Cumino ‘Ruggine’ (linkse foto) in verschillende maten of de grote Cumino ‘Panna’. (rechtse foto). Beide zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen en zijn vorstbestendig.

Geef een reactie