© Cools zwemvijvers

Als zwemmen puur plezier wordt…

Cools uit Essen creëert parels van zwemvijvers. Altijd en overal is het ‘baden’ in de sfeer van de pure natuur. Je wordt als het ware ondergedompeld in een groen totaalgebeuren.

Elk geheel heeft iets van een aards paradijs en zet aan om volop van het buitenleven te genieten. Met een zwemvijver van Cools is het watergeneugte alom. De filtering van het water gebeurt volledig op organische wijze via een uitgekiend moerasgebied. Een duik nemen in het zwemgedeelte bezorgt je sowieso een overheerlijk gevoel. Dat doet deugd en het is gezond voor lichaam en geest.

Zorgeloos genieten

Elke zwemvijver van Cools staat voor een topbeleving en is goed voor een unieke verwennerij van alle zintuigen. In en rond het water voelt een mens zich echt op en top! Zo’n gedroomde zwemvijver verschaft je zorgeloos zwemplezier. Bij Cools spreekt men zelfs meer van een ecologisch zwembad. Doorheen de seizoenen geniet je immers van een mooie waterpartij met een minimum aan onderhoud.

Oase van rust

Cools weet beslist voor eenieder een hemels plekje te ‘boetseren’ waar privacy heerst en je met familie en vrienden op adem kunt komen. Echt een oase van rust. Volgens de stemming van het moment en de feestelijke gelegenheid is zo’n zwemvijver en zijn directe omgeving het toneel voor relaxen op maat: wat zonnebaden, een boek lezen, bijpraten met een goed glas, dutje doen, uitpuffen van de dolle waterpret of het intensief baantjestrekken.

Totaalservice

Het team van Cools Tuinaanleg tekent ook voor de fraaie afwerking rondom de zwemvijvers: boorden, trappen, hardhouten vlonders, terrassen. Groenspecialist Cools uit Essen is dus meer dan een zwemvijverbouwer die techniciteit handig koppelt aan esthetiek, men heeft er ook de ervaren knowhow om je wenstuin van a tot z te realiseren. Cools tekent zo voor een tijdloos totaalplaatje.

Wensen waarmaken

In het plantencentrum kun je, zo gewenst, zelf de planten uitkiezen. Kleine of grote tuinen, eenvoudige of moeilijke werken, de vaklieden van Cools Tuinaanleg zijn van alle markten thuis. Heb je al een knap aangelegde tuin en wil je deze perfect in orde houden? Snoeien, maaien, bemesten, bijplanten, gazonrenovatie, alles gebeurt uiterst professioneel, volgens jouw wensen en de regels van de kunst.

Vakantiegevoel

In al deze droomtuinen ervaar je een waar vakantiegevoel. Het betreft groenconcepten die helemaal zomer èn winter proof zijn. Van een verfrissende duik op broeierige dagen tot eens lekker opwarmen op koele avonden… het is het hele jaar genieten geblazen. Het pronkstuk is niet zelden de zwemvijver die – zowel decoratief als praktisch gezien – uitgroeit tot een echt onmisbaar element.

info@coolsbvba.be
t
el: +32 (0)3 667 28 58

www.coolsbvba.be

Benieuwd naar meer zwemvijverprojecten? Chic Gardens staat boordevol inspiratie! Bestel Chic Gardens online & krijg ‘m gratis bij je thuis geleverd.

Geef een reactie