Cedral, voor elk terras ideaal! © Cedral Terrace

Zin om altijd buiten te leven

De grenzen tussen huis en tuin vervagen. Mensen zien hun terras als een extra leefruimte. Wat verwacht je van een terras? Het moet onderhoudsvriendelijk zijn en schitterend ogen en blijven. Je mag er niet op uitglijden en het moet aangenaam aanvoelen. Welnu, dat zijn exact de troeven van de terrasplanken van Cedral.

Slijtvaster dan hout, hard als steen

Hoe bekom je een duurzaam terras waar je gans het jaar, 24/7 en door de seizoenen heen, plezier van hebt, en dat kwaliteit ademt? De gloednieuwe terrasplanken van Cedral zijn ideaal. De planken bestaan uit vezelcement. Dat is slijtvaster dan hout en hard als steen. Vezelcement splijt, splintert of vergaat niet.

Charmante doorleving

De terrasplanken van Cedral zijn verkrijgbaar in twee breedten en vier subtiele tinten. Welke kleur je ook kiest, er ontstaat altijd een mooie match met de natuur. Het materiaal is in de massa gekleurd en bijgevolg kleurvast. Toch zul je merken dat het mettertijd een doorleefd patina krijgt. Zo wint het resultaat nog aan charme en dat straalt af op het buitengebeuren.

De terrasplanken van Cedral Terrace zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, slijtvast, makkelijk te plaatsen en stijlvol. Voor elk terras ideaal!
Welke kleur je ook kiest, er ontstaat altijd een mooie match met de natuur. © Cedral Terrace

 

Touch en feel

Niet onbelangrijk, voor de veiligheid en het comfort: je hebt op zo’n oppervlak een enorme grip, zelfs bij nat weer. Naast die antislip eigenschap is er de opmerkelijke touch and feel van het materiaal. Cedral vezelcementplanken voelen warm en zacht aan. Perfect voor een echt blote-voeten-terras.

 

In een handomdraai

Cedral Terrace planken laten zich plaatsen in een handomdraai. Vastklikken, schroeven en klaar! Lijmen, opschuren of nat zagen, dat is niet aan de orde. Steek je liever niet zelf de handen uit de mouwen, ga dan naar de website en vind een bedrijf bij jou in de regio dat zal instaan voor een vakkundige plaatsing.

De terrasplanken van Cedral Terrace zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, slijtvast, makkelijk te plaatsen en stijlvol. Voor elk terras ideaal!
Het materiaal heeft een mooie match met tuin, terras en… interieur. © Cedral Terrace
 

Totaalplaatje dat klopt

Inmiddels zijn er al heel wat tuinarchitecten en -aannemers die samenwerken met Cedral voor de aanleg van hun terrassen. Het bewijs dat de sector gewonnen is voor dit innovatieve product. Men erkent de voordelen en ziet veel mogelijkheden om het te integreren in het gedroomde totaalplaatje.

Met zo’n sfeervol terras hou je nog meer van het buitenleven.

 

Om van te houden

Eens een frisse neus halen. Verwonderd opkijken als het groen ontluikt of een herfstpak aantrekt. Lekker languit genieten in het zonnetje. Aperitieven en gezellig tafelen onder de overkapping met de haard aan. Iedereen houdt toch van het buitenleven. Met zo’n terras in vezelcement is het niet moeilijk om nog meer te houden van het buitenleven…

Interesse? Bestel gratis een staal op de website van Cedral Terrace.


Cedral, voor elk terras ideaal

Cedral Terrace
Kuiermansstraat 1, B 1880 Kapelle-op-den-Bos
T: 015 / 71 71 95
E: [email protected]
W: www.cedralterrace.be


Tekst: Patrick Retour

Geef een reactie