WALFiLii bekent kleur

WALFiLii is de Belgische trots op het vlak van handgemaakte plantenbakken en schalen in roestvrij staal en Cortenstaal – bijzonder dankbare materialen in tuinarchitectuur omwille van hun stoere, warme en natuurlijke uitstraling. De artisanale expertise en creativiteit van het bedrijf zijn onnavolgbaar. WALFiLii-producten zijn dan ook wereldwijd gegeerd voor hun eigenzinnige en hedendaagse look. Ook mooi meegenomen: WALFiLii is trouw aan vakmanschap en ambachtelijk werk – een verademing tussen al die eenheidsworst en massaproductie. WALFiLii scoort met duurzame en unieke producten die aan élke omgeving een kleurrijke toets geven.WALFILii chicgardens.be 4

Gesmaakt door architecten
WALFiLii werkt nauw samen met (tuin)architecten om een essentiële bijdrage te leveren aan ontwerpen voor tuinen of (dak)terrassen. De verschillende productlijnen en moodboards inspireren architecten en verruimen hun creatieve horizonten. Naast het standaard productgamma plantenbakken en vuurschalen, creëert WALFiLii ook producten op maat. Zo integreren ze nog beter in het ontwerp. Zelfs voor toepassingen als waterpartijen en sokkels draait WALFiLii zijn hand niet om. Want het onverwoestbare materiaal biedt een sterke mechanische weerstand en is bestand tegen alle klimatologische omstandigheden. Bovendien zijn de WALFiLii-producten beschikbaar in matte of glanzende afwerking en in alle RAL-kleuren. Verrassend veelzijdig dus.

Reis rond de natuur
Met Botanic Textures introduceert WALFiLii speelse plantenbakken in trendy kleuren, samengesteld door een team van designers en trendwatchers. De handgemaakte, slag- en slijtvaste bakken zijn eyecatchers van formaat, in prachtige stemmingskleuren die uw tuin opfleuren en naar een hoger niveau tillen. Ze zijn beschikbaar met of zonder verzonken onzichtbare wieltjes, pootjes of verlichting. En ze zijn veel meer dan louter functioneel – stoere blikvangers die de tuinbeleving centraal stellen.

WALFILii chicgardens.be 2

Botanische paradepaardjes
Het moodboard Wild Bouquet is geïnspireerd op een zomerse bloemenweide. Met een palet van kleuren als tulpenrood, papaveroranje, blauw en cyaan, pept het zijn omgeving op.

Het veelzijdige Happy Leaves verrast en accentueert met zachte of felle kleuren. Om te versmelten in het landschap, of om vrolijk uit de band te springen. Het palet exploreert een resem bladtinten – van fris gele lenteblaadjes en roze bloesems tot groene twijgjes en donker woudgroen.

Morning Horizon is rustgevend en doet denken aan een veelkleurige zonsopgang aan zee: schakeringen van water- en nachtblauw combineren uitstekend met het wit van opspattende golven en zonnig oranjegeel. Indigo zorgt voor een sublieme overgang tussen de twee kleurengroepen.

Precious Wood is stijlvol, sober en tijdloos – ideaal voor tuinen die visuele rust ademen. Hout- en schorskleuren, zachte bruintinten van berk, eik en esdoorn contrasteren met het bruingrijs van den en het warme, donkere van wengé – een subtiel en tegelijk krachtig palet dat harmonieert met talloze planten.

Dakterras wordt baken van groen
WALFiLii-plantenbakken komen pas helemaal tot hun recht met de juiste plant. Die worden gekweekt in De Roode Hoeve en aangeplant door Groen voor Bedrijven – allebei zusterbedrijven van WALFiLii. Dat die ‘kruisbestuiving’ magnifieke resultaten oplevert, bewijst dit dakterras in het mondaine Ukkel. De gelakte stalen bakken met hun volumineuze beplanting zijn een streling voor het oog. Ze zorgen voor een vrolijke groene noot, zonder overladen te zijn. En de eenduidige materiaalkeuze en stijl vergroten het gevoel van harmonie en rust. Zo trekt het levendige terras een mooie streep groen door de stad.

WALFiLii – www.walfilii.be – 03/605 18 84

Krekeberg, 141-143, 2940 Hoevenen

Geef een reactie