© Starline

Staycation in je stadstuin | Kies voor de Starline Urban Active

Het is weer mogelijk om deze zomer op vakantie te gaan. Toch kiezen veel mensen dit jaar voor een staycation, oftewel een thuisblijfvakantie. En dit hoeft zeker niet saai te zijn! Een zwembad in de tuin maakt een staycation extra speciaal: samen met familie en vrienden genieten van wellness, sportiviteit en gezelligheid.

Het nieuwste zwembad van Starline is de Urban Active, een volwaardig zwembad met compacte afmetingen. De Urban Active maakt van je stadstuin een plek waar het elke dag als een vakantieoord voelt.

Waarom kiezen voor een Urban Active in je tuin?

1. De Urban Active maakt van je tuin een luxe stadstuin

De naam zegt het al: de Urban Active is speciaal ontworpen voor de compacte stadstuin. Het nieuwste zwembad van Starline heeft afmetingen van 2,5 x 4,5 x 1,35 meter en is daarmee het kleinste zwembad van Starline. Het zwembad heeft designtrappen en heeft hierdoor een luxe uitstraling. Het maakt het de perfecte plek om de hele zomer te loungen. De Urban Active is net als de overige Starline zwembaden modern, luxueus en functioneel.

2. Veiligheid staat altijd voorop

Het kleinste zwembad van Starline heeft een geïntegreerd Roldeck. Niet alleen blijft het water schoon, de zwembadafdekking zorgt ook voor een veilige omgeving. Daarnaast bestuur je de Roldeck met een afstandsbediening waar ook een kinderslot op zit. Hierdoor is de Urban Active zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Bovendien bespaar je tijd en onderhoud, zodat je meer tijd overhoudt om te genieten van je zwembad. Ook zorgt de afdekking voor behoud van warm water en je bespaart energie. De luxe uitstraling maakt het ten slotte een parel voor het oog.

3. Eindeloos zwemmen met Starline Endless Swimming

De compacte afmetingen suggereren dat het vooral een plunge pool is, maar dit hoeft niet zo te zijn. Wil je sportief je staycation besteden? Optioneel installeert de Starline dealer Starline Endless Swimming. Deze installatie zorgt ervoor dat je zelfs in een klein zwembad baantjes zwemt. De zwemmachine verplaatst water, waardoor er een tegenstroomeffect gegenereerd wordt. Zo is jouw stadstuin niet alleen een paradijs van wellness, maar ook een plek waar je lekker sportief bezig kunt zijn.

Met de Urban Active geniet je van rust, sportiviteit, gezelligheid en wellness zonder je eigen huis en tuin te verlaten. Zo geniet je heerlijk van jouw staycation.

www.starlinepool.com

Geef een reactie