Ruime keuze & jarenlange ervaring

Een houten bijgebouw, terras, afsluiting of poort geeft je tuin meer cachet. Van tuinhout van hoogwaardige kwaliteit geniet je jarenlang. Tuinhoutconstructies Claeys is al meer dan dertig jaar een
gevestigde waarde in de houtwereld. Je kiest er voor betrouwbare, kwalitatieve materialen in combinatie met professioneel advies op maat.

Voor wie op zoek is naar een eyecatcher voor de tuin, is een houten bijgebouw, tuinhuis, overkapping, terras of poort een aanrader. Het hout contrasteert met de groene omgeving maar oogt vanzelfsprekend natuurlijk. Kies voor je tuinproject een betrouwbare partner. Tuinhoutconstructies Claeys is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de houtwereld. Het dynamisch en professioneel team staat dagelijks klaar voor de meest uiteenlopende opdrachten. Of je nu op zoek bent naar een kant-en-klare carport of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, met een ruime keuze aan materialen en jarenlange ervaring is Tuinhoutconstructies Claeys een geschikte partner. Het team levert maatwerk uit eigen atelier, geplaatst door ervaren medewerkers of in bouwpakket voor handige harry’s. Door de eigen productie staat de constructeur garant voor kwaliteit. De uitgebreide toonzaal maakt het je iets gemakkelijker bij je keuze.

Breid je woning uit op een klassevolle manier
Denk je aan een bijgebouw of poolhouse? Bij Tuinhoutconstructies Claeys kan je terecht voor de uitvoering van bijgebouwen volledig op maat en volgens jouw wensen. Je hebt daarbij de keuze uit twee categorieën: moderne bijgebouwen of eiken bijgebouwen. Op zoek naar een combinatie van het pure van hout en een strak, modern design? De moderne bijgebouwen zijn net wat je zoekt. Deze prachtige houten bijgebouwen komen tegemoet aan de stijgende vraag naar moderne en minimalistische tuinarchitectuur. Claeys bouwt graag het moderne bijgebouw van je dromen, volledig volgens jouw wensen. Hierbij heb je een ruime keuze aan duurzame materialen. Hou je meer van de charme van eikenhout? Dankzij een ingenieus concept met prachtige eiken balken en liggers, realiseert het bedrijf exclusieve eiken bijgebouwen. Het bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Eik staat er dan ook voor bekend een sterk en hard materiaal te zijn dat lang meegaat. Bovendien zijn alle eiken bijgebouwen aanpasbaar, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Creëer thuis een vakantiegevoel
Vlucht jij ook steeds naar binnen bij de eerste regendruppel of hevige windstoot? Creëer een gezellige, droge ruimte, simpelweg dankzij een overkapping. Geniet van de zomerse charme van je tuin, verleng de periode van het buitenseizoen of geniet gewoonweg een ontspannen vakantiegevoel! Dankzij een overkapping moet je niet langer rekening houden met de weersomstandigheden om van je tuin te genieten.

Diverse keuzes
Ook carports, poorten en afsluitingen, tuinhuizen, terrassen, bijgebouwen, poolhouses, zitruimtes zijn een specialiteit van Tuinhoutconstructies Claeys. Neem contact op met het gespecialiseerd team voor een ontwerp op maat.

Claeys Tuinhoutconstructies
Industrieterrein Cijnsbroek 9 | B-3512 Stevoort-Hasselt
T: +32 11 59 16 46 | [email protected]
www.claeys-houtconstructies.be

Geef een reactie