Relax en ontspan
×

Relax en ontspan

Een oase van een tuin met de signatuur van Hybrid Pools® uit Westerlo. Dit biozwembad toont ons een stijlvolle grijze keramische tegel. Door er het volledige bad mee te verfraaien, wordt het optisch mooi verlengd, en zo krijgt het buitengebeuren extra uitstraling. Hoe je de groene omgeving en het charmante poolhouse weerspiegeld ziet in het water, is een idyllisch gezicht waar je kunt blijven naar kijken.

Met deze stijlvolle realisatie pakt Hybrid Pools® uit met een biozwembad dat volledig automatisch wordt gestuurd en onderhouden. Wekelijks wordt automatisch de backwash uitgevoerd zodat alle vuildeeltjes wegspoelen. Wist je dat dat water dan kan hergebruikt worden om de planten of het gazon via de beregeningsinstallatie te besproeien? Daardoor gaat geen druppel verloren en bespaar je op waterverbruik. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Hybrid Pools® heeft hier overduidelijk een adembenemend totaalplaatje gecreëerd. Puur genieten van de natuur, zonder grenzen, van seizoen tot seizoen.

Graag meer weten?

Bezoek website

Meer van Hybrid Pools

Spaarzaam zwemmen in een organische zwemvijver

In deze tuin plaatste Hybrid Pools een ecologisch verantwoorde zwempartij. De bestaande vormgeving van de tuin met rondingen werd aangehouden....

Lees meer

Tuinpaspoort

Locatie:
Laakdak

Oppervlakte:
2000m² ㎡

Stijl:
landelijk

Gebruikte materialen:
Midlle Age tegel 100 x 20 cm, Kandla Grey en klinklinker Terra

Bestrating:
padoek terras

Belangrijkste beplanting:
Prunus, Ilex, Taxus, Amelanchier, Hydrangea

Hybrid Pools

Adres
Plassendonk 6
2260 Oevel-Westerlo

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 14 70 61 51

Website
www.hybridpools.be

Volg Hybrid Pools