Hybrid Pools

Hybrid Pools

Hybrid Pools Hybrid Pools

Adres
Plassendonk 6
2260 Oevel-Westerlo

E-mail
[email protected]

Telefoon
+32 14 70 61 51

Website
www.hybridpools.be

Volg Hybrid Pools

Natuurlijk en energievriendelijk zwemmen

Hybrid pools® is een premium merk dat staat voor degelijk afgewerkte zwemvijvers, biozwembaden en hybride zwemvijvers. Dankzij onze innovaties onderscheiden onze zwembaden en zwemvijvers zich niet alleen door hun tijdloze en natuurlijke uitstraling, maar ook omwille van hun duurzame en energiezuinige werking. Ze vertegenwoordigen het summum van ecologische innovatie en geavanceerde filtratietechnieken.

De voordelen van Hybrid pools®:
› Waterbesparend door 100% recuperatie
› 100% biologisch
› Geen energieverspilling door intelligente sturing
› Duurzame waterdichting
› 25 jaar ervaring in natuurlijke filtertechnieken

Daarnaast hebben we specifiek voor waterdichting een exclusieve kleurenlijn ontwikkeld. Trots op het uitgebreide assortiment bieden we onze klanten net dat beetje extra door een unieke waterkleur te creëren. Vooral in combinatie met ons assortiment natuurstenen en keramische materialen zijn we nu in staat om elke gewenste waterkleur aan te bieden.

Bovendien geven de Hybrid pools® installateurs je zekerheid van kwaliteit en service. Met de garantie dat jouw droomproject tot een goed einde wordt gebracht!

Graag meer weten?

Bezoek website

Projecten

Spaarzaam zwemmen in een organische zwemvijver

In deze tuin plaatste Hybrid Pools een ecologisch verantwoorde zwempartij. De bestaande vormgeving van de tuin met rondingen werd aangehouden....

Lees meer

Relax en ontspan

Een oase van een tuin met de signatuur van Hybrid Pools® uit Westerlo. Dit biozwembad toont ons een stijlvolle grijze...

Lees meer

Categorie