Cozinha ©OFYR

OFYR Cozinha, een nieuwe collectie buitenkeukens

OFYR, de toonaangevende producent van high-end plancha-achtige kooktoestellen, tilt buiten koken opnieuw naar een hoger niveau. De sfeervolle omgeving van de Milan Design Week was een passende locatie voor het merk om de nieuwe OFYR Cozinha collectie te lanceren. Deze lijn van buitenkeukens wordt gekenmerkt door OFYR’s bekende stijl van gestroomlijnde esthetiek, uitstekende kwaliteit en verfijnde materialen.

Buiten koken is booming en mensen blijven zoeken naar momenten om tot rust te komen, te genieten van de puurheid van echt eten en weer contact te maken met zichzelf. OFYR Cozinha is de plek voor vrienden en familie om deze momenten in het leven te vieren. Met een kooktoestel aan de basis, een groot werkoppervlak en praktische opbergoplossingen, biedt deze buitenkeuken de beste ervaring in de buitenlucht en functioneert het als een esthetisch kunstobject in de tuin, zelfs wanneer de keuken niet in gebruik is.

Volgens OFYR’s Chief Product Officer Steven Teuns is OFYR Cozinha ontworpen rondom een concept van verbinding tussen mensen. “Deze collectie ondersteunt het streven van ons merk om buiten koken om te vormen tot een interactieve en gedeelde ervaring,” deelt hij. “De OFYR Cozinha stimuleert momenten van verbinding dankzij het luxueuze en functionele ontwerp, en fungeert daarbij als middelpunt in elke buitenruimte.”

De OFYR Cozinha collectie zal eind 2023 in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn.
Meer informatie over deze nieuwe productlijn is te vinden op www.ofyr.com.

THE ART OF OUTDOOR COOKING
OFYR staat voor de kunst van het buiten koken. Het merk staat bekend om haar iconische kooktoestellen, die zijn ontworpen op buiten koken te veranderen van een individuele activiteit in een gedeelde beleving. Met een collectie die inmiddels uit meer dan alleen kooktoestellen bestaat, heeft OFYR een ware levensstijl in de buitenlucht gecreëerd. Op deze manier verbindt OFYR mensen rond het vuur, 4 seizoenen lang. Ontdek de complete collectie op www.ofyr.nl.

Geef een reactie