In de vrije natuur verzonken oase ©Hilde Verbeke

Natuurlijke tuin met zwemvijver op idyllische locatie

Van deze tuinrenovatie val je achterover. Prettig toch als je een buitenruimte waar iedereen op uitgekeken was, ziet uitgroeien tot een gedroomde oase mét zwemvijver, die door de seizoenen heen uitnodigt om verfijnd te proeven van het buitenleven.

Deze ontdekkingstocht brengt ons naar de Kalmthoutse heide. De woning is er recht tegenover gelegen en geniet dus mee van de charme die uitgaat van deze idyllische groene locatie. Hier levert men het bewijs dat je af en toe al eens moet durven gaan voor tabula rasa.

Het gedeelte van de zwemvijver, met de beplanting errond, werd volledig vernieuwd door Cools Tuinaanleg & Zwemvijers. Verder is het een bosrijke tuin waar de schone natuur een beetje vrij spel krijgt.

“Het was niet eenvoudig om ondanks de hoogteverschillen ter plekke uiteindelijk een mooie zwemvijver te creëren”, vertelt Griet Cools. Die missie is in elk geval geslaagd, want de klant is uiterst tevreden. Het koppel dat hier woont, ervaart de tuin als een enorme meerwaarde voor het huis. En de twee bulldogs, zij ravotten buiten dat het een lieve lust is.

Natuurlijke tuin met zwemvijver op idyllische groene locatie. Realisatie door Cools Tuinaanleg & Zwemvijvers.
©Hilde Verbeke

Meer zien van deze tuin? Ontdek het nu in CHIC GARDENS!

De voorjaarseditie van Chic Gardens is hier te koop. Gratis verzending!


Tekst: Patrick Retour
Fotografie: Hilde Verbeke

Geef een reactie