© EGO Power+

Maai moeiteloos grote en hellende oppervlakten

Daar is de lente! Buiten wordt het steeds warmer, de vogeltjes fluiten en het gras begint langzaam te groeien. Vanaf april is het daarom raadzaam om het gazon regelmatig te maaien zodat het mooi en gezond blijft. Heb je een grote tuin met veel gras? Geen probleem, want met de nieuwe LM2135E-SP gazonmaaier van EGO Power+ maai je moeiteloos grote en hellende oppervlakten!

Nog betere maaipresaties

De EGO Power+ LM2135E-SP gazonmaaier is uitgerust met het Select CutTM maaisysteem dat zorgt voor nóg betere maaiprestaties. En dat voor alle grassoorten die hier in Europa groeien. Het principe is simpel. Het vernieuwde maaidek en het multi-messen systeem met twee verwisselbare messen, zorgen voor extra werveling in het maaidek. De hoogwaardige messen zorgen er ook voor dat het gras in zeer fijne snippers wordt gemaaid. Samen met het slim doordachte en efficiënte opvangsysteem zorgt dit dat het gras nog beter opgevangen wordt in de 70 liter grote opvangbak. Een handige indicator geeft weer wanneer de bak helemaal vol is.

Optioneel kunnen de vangmessen ook worden vervangen voor mulchmessen. Het mooie is dat beide messen door elkaar kunnen worden gebruikt. Zo kan iedere gebruiker zelf de gewenste snede bepalen.

Zelfrijdende maaier, perfecte oplossing voor hellende ondergrond

En er is meer, want de nieuwe gazonmaaier is ook voorzien van de Touch DriveTM-technologie. Die zorgt ervoor dat de gebruiker met slechts één hand de volledige controle over het zelfrijdende systeem heeft. Door simpelweg de schakelaar in te drukken, wordt het systeem geactiveerd en rijdt de maaier geheel zelfstandig. Jij hoeft alleen nog maar te sturen.

De variabele snelheid van 1,4 tot 5 km per uur kan vervolgens eenvoudig geregeld worden met de draaiknop, die binnen handbereik ligt voor een veilige en gemakkelijke bediening. Omdat deze gazonmaaier aangedreven is, is deze zeer geschikt voor hellende ondergronden. De zelfrijdende eigenschap zorgt ervoor dat de gebruiker geen druk ervaart tijdens het omhoog rijden op de helling. Ofwel: je rijdt moeiteloos een hellend oppervlak omhoog zonder krachtinspanning!

Chic Gardens magazine: Nieuw bij EGO Power+: LM2135E-SP gazonmaaier voor grote, hellende oppervlakten.
© EGO Power+

1.000 m2 op één acculading

De LM2135E-SP wordt geleverd als een kit, wat inhoudt dat de 7,5 Ah accu en snellader standaard worden meegeleverd. Met deze accu kan 45 minuten onafgebroken op een enkele lading worden gemaaid. Hiermee maai je op één lading dus met gemak een gazon ter grote van 1.000 m2, ofwel een gebied ter grote van 4 tennisbanen.

Net als alle andere maaiers van EGO is ook deze maaier in enkele seconden opgevouwen en makkelijk opgeborgen. Ook kun je maaier in deze positie eenvoudig schoonmaken of de messen verwisselen. Goed om te weten is dat deze gazonmaaier is voorzien van grote achterwielen die zorgen voor goede grip op veelzijdig terrein. De maaihoogte is in 7 posities instelbaar van 25 tot 90 mm.

Kortom, deze plug ‘n play gazonmaaier is de perfecte machine voor particulieren met een groot gazon!

Meer weten over de nieuwe gazonmaaier van EGO Power+? www.egopowerplus.be

Geef een reactie