Tiki © Extremis, De Panne Balcony

Minimalistisch buitenmeubilair: Tiki-krukken en Acacia-parasol

Een minimalistische, compacte tafel die meteen de juiste toon zet, zowel binnen als buiten? Tiki (van het Belgische designmerk Extremis) is hét toonbeeld van flexibiliteit en combineert eens te meer functionaliteit met een zeer praktisch design. En met de Tiki-krukken en Acacia-parasol erbij, creëer je een moment van togetherness om te koesteren. Bijpraten met vrienden tot in de vroege uurtjes was nog nooit zo comfortabel …

Tiki, dat is aperitieven 2.0

Tiki werd genoemd naar de typische tikibars uit Hawaï die populair waren in de jaren 1940. En dat is geen toeval, want al is de tafel minimalistisch, staat hij voor
een rijke levensstijl en een ontspannen moment ver weg van het gewone.

Nieuw minimalistisch buitenmeubilair: Tiki van het Belgische designmerk Extremis. Meer inspiratie in Chic Gardens Magazine.
Tiki © Extremis

Deze minimalistische set is elegant en strak, en dankzij het inklapbare en stapelbare ontwerp staat hij zowel op het terras, aan het aanrecht binnen en buiten, en bij ongeplande feestjes helemaal op zijn plaats. Vrienden springen spontaan binnen? Ontplooi snel een Tiki tafel en zet er wat Tiki krukjes bij. Zo tover je extra zitplaatsen in een handomdraai!

Zorgeloos genieten van het buitenleven

Organiseer je een tuinfeestje? Komen de buren langs? Of wil je snel even in de zon zitten voor een aperitiefje? Tiki is de ultieme compacte set voor een zorgeloos cocktailmoment: niet zwaar en moeilijk te verplaatsen, maar licht en makkelijk op te bergen.

Wat deze cocktailtafel écht uniek maakt, is zijn inklapbare ontwerp. Je hoeft enkel maar het tafelblad weg te halen en de poten in te klappen om de dansvloer op te gaan! De eenvoudige krukken bieden dan weer het nodige zitcomfort en voldoende steun voor vermoeide voeten. Bovendien kan je de krukken gemakkelijk opstapelen en verplaatsen.

www.extremis.com

Geef een reactie